[PC/PS/XBOX] 艾爾登法環 Elden Ring (88) 想奶女武神腳指

1001 回覆
1 Like 6 Dislike
連機,女武神唔打場主的話,

信號無收到咁快,

女武神唔會LOCK到你好似單機咁樣LOCK到你最後一刻

女武神會早左少少斬落黎,咁樣易閃好多

閃水烏第一下,就係要係女武神身後面碌一下,而你連機,唔係場主因為有DELAY,會易好多

https://youtu.be/pvs4H1OVArI?t=187
單機咁樣係唔會碌走到的 點都要走位行去女武神身後碌,但果下單機係勁難反應到
屌等我仲嘗試跟佢個方法避,唔怪得次次有人問佢點避都唔答
唔係bug , 根本唔駛入侵晒3次,佢出面具就得
逃課用屍山
次逃課用狗步
正路用盾擋第一回水鳥,第2,3回碌閃避
高手向全程碌閃避
如果全勝女武神練返5-6鐘再講
講LIVE黎講, 我只係見DISTORTION 2 1LV閃過2次OR MORE 水鳥

其他幾個出名既都係自己錄既

佢打機真係數1數2 直播又好睇
食屎係女既話又開一個新章叫2g1c...
我連機見咁易閃,單機一試

錄低兩段就見到個分別, 單機既話女武神係上空中係望實你,最後一刻先斬

連機既話,女武神望你一陣就已經唔會再移位,斬落黎易閃好多
佢而家已經可以避水鳥同時偷刀
Lv1打真係好勁
其實睇到grace既退色者係唔會死
葛孚雷本身打仗輸左死埋
但最尾王城佢又出現
有冇諗過美莉森隻手係被玩家斬斷
試下係開始之地打嚟個mess收到幾多正評
癲左
今晚試下周圍留言
同主角一樣,一開始係死咗,賜福回歸之後就復活
無左了 宜加要真打
不過尾王改弱左好多 可以一開始call 骨灰唔駛留
有輸咩?唔係話佢打到冇哂對手對眼失去埋光彩咩幾時輸
有弱到咩打咗半個鐘都未過到
利申:7周
喺開新save個片頭有一個畫面係佢戰死
CLS 秒左隻女武神
https://youtu.be/kbdmTF3GCmI
你都知呀呢仆街不孝
仆街啦
一周目逃課用左讀指令bug
而家玩緊2周目
睇黎要溫下書睇下要點打
唔知係咪中咗 bug
我把蟻刺劍用切腹做戰灰
揀毒質變
一切腹個手製會不停震
然後好似不停俾人攻擊咁
坐火都一樣會繼續
直到切腹效果無晒先完
呢個bug 未fix 咩? 1.03 已經係咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞