[PC/PS/XBOX] 艾爾登法環 Elden Ring (88) 想奶女武神腳指

1001 回覆
1 Like 6 Dislike
無,都係照出,創星雨係睇彩數,搏佢無移動,近身佢會大D機率唔移動,食灑好似等於食佐3招毀滅流星,呢招好處係出完你專心閃佢招就得,無咩出招硬直比佢打中,艾絲緹隕石就要搵機會等佢出完招大硬直去佢身下放,雖然我無用過,但我見人可以一下打佢幾千血
係喔,呢D太特定場境先用得既招成日都唔記得
唔敢講門口會唔會有機會係米莉森啲姊妹
不過女武神好大機會係第三次開花
Phase2個名都改埋係腐敗女神
單用R2可以延長硬值,好過連用佢郁都郁唔到
不過其實主要都係用毀滅流星打佢,創星雨只係輔助,全場出佐3下得1下中不過黑刀都唔弱啊,我見人佢一下紅斬扣完灑血等於中佐一下開佐水母盾既毀滅流星,仲要實中
正常應該係
死 > 搬條屍去地下墓地 (地下墓地係連接黃金樹樹根) > 等復活

但復活要時間
D boss未夠鐘復活
主角就打死左黑劍

但唔知如果她似接肢咁
條屍埋左第到仲復唔復活到
咁其實Radahn 係咪真死, 靈廟入面堆無魂半神又點誼
諗諗下我講錯左樣野
應該話elden ring碎之前係咁運作

碎左應該冇得復活
碎完修復左唔知期間死嘅有冇得復活

靈廟入面堆無魂半神係咩黎
你指碎星個圖近海間野?
個間全部靈魂黎
破碎戰爭期間malenia 同radahn 死左嘅兵黎
死完都仲打

不過我都唔明隻game啲靈魂想點
菈妮咁辛苦先殺到自己得靈魂
但個靈廟就成堆
玩遺跡大劍呢類特大劍
升靈巧會唔會加快揮劍速度?
佢一吹冰向佢身後碌
打準d好過啦
好似係得魔法同祈禱會加快
唔係龍王

好想睇佢變囡囡既樣
互動

早兩日避到水鳥避唔到女武神招衝刺,今朝出埋狗步都避唔到水鳥
係唔係太近
30萬升一個 lv 點止 150lv
150lv 應該係10幾萬就升
我認我廢但真係未夠打
仿身都有性別咩

百變怪咁
佢召喚褪色者果時個句係寫

"ye dead, who yet live"

全部cg講既都係死咗,賜福比佢地復活番,同玩家一樣
講緊王城外個隻
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞