[PC/PS/XBOX] 艾爾登法環 Elden Ring (88) 想奶女武神腳指

1001 回覆
1 Like 6 Dislike
睇自己鐘意點玩姐

單機game,你鐘意徒手打都得啦

我記得youtube有人徒手打 bloodbourne dlc尾王(雞脾)

我著哂野都打到仆街
打機角度無錯

但想加入都係覺二指有古惑?
仿生無法,佢就係跟你裝,你防低佢都防低好似我咁用法師係-5%防除非我換重甲召完佢換返轉頭但打王無時間比你咁玩
我 1lv 拎弓都未過到
琴日連續兩鋪差 d 諗住琴晚食硬
點知我連第一下水鳥都避唔到
我無乜點用過彷生
不過我試過著一套裝 call 佢
之後勁狼狽咁換哂套裝比自己再打
仲要係打惡兆王
大盾合作仲勁,不過可惜佢哋唔夠高攻,CUT唔到聖樹騎士招回血結果佢哋反而比人磨死佐
大盾仔只要唔好打 d 多大範圍技既 boss 就好用
反正你都唔預佢地負責輸出
應該係

其實好難判斷主角個立場

好似白面具支線咁,其實都係要殺好多褪色者,不過唔係npc,要係玩家,大家個心理壓力又冇咁大了
理論上主角唔知大蛇係邊,所以要做臥底,先加入,見大蛇果刻圖窮匕現,但實際只要自己花時間去搵,都可以搵到大蛇,無必要加入睇玩家想點做姐
所以咪話佢個設計好ON9
一把打刀就7.5
我對呢 d 唔太認真,d 選擇對隻 game 都無影響
如果試下中段入左之後 d 主線任結局會唔同哂,咁就正

白面具個任其實係教學關,教新仔玩入侵
主角個立場咪你個立場做乜諗到咁複雜
主角立場好易判斷,就係搶大盧恩搶裝備殺光一切擋住前面既人成王,主角明顯唔係一個好人來
上面有人問點解要主角要加入火山
某情度,主角都係個殺人狂,可以殺哂所有boss/npc/神
係,只有會承繼選擇既先有用,但九成呢D所謂比人選擇既game都係有官方結局既,仲要多數唔係good end,即係我拼死搵個完美結局出來,去到下一代同我講我做既野係全部無意義,所mass effect當年點解咁hit就係佢承繼選擇做得好好
1lv裝狗步剩係避水鳥都唔過分
乜都比佢殺晒

等阿哥又殺
佢就係用嚟比裸嘅剩係拎輕武用嘅ds3嗰隻戒都係要好撚輕先用到
點解要裸體我想著佢套藍色劍士衫再搵埋佢把曲劍完美再現藍色舞孃呀
究竟millicent係咩心態

天生有cancer好慘好辛苦>多謝你救我我又可以戰鬥>為咗多謝你你比我同你一齊戰鬥啦>冇cancer我就唔係我,比返啲cancer我你唔撚死就答謝我啦屌

升到100lv剩係加負重
狗步同我唔夾
我碌仲易避,係條八婆連續出三次,我就避唔到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞