[PC/PS/XBOX] 艾爾登法環 Elden Ring (88) 想奶女武神腳指

1001 回覆
1 Like 6 Dislike
不嬲都係難度嘅一部份
佢輸出未推爆
Buff可以上4種,護符佢都未係最高輸出
不過你連機3人血量我覺得有啲難
其實係
係攻擊力低要打耐啲
好似大部份大型boss都有幾個點畀你鎖
老師原來有樣
係咪即刻唔想佢變波
我見人巨劍上哂BUFF 直接儲力插1HIT COUNTER HIT 打萬8秒佢
所以我新人60-80LV就走去打哂碎星碎星塔神皮CAELID 靈獵人同黑劍石像鬼, 每隻其實都卡左30-60分鐘2HIT死有時秒殺都唔係咁易
差唔多
我都係咁上下
反而我覺得武器緊要啲反正都係秒殺
屌那星
連續兩鋪差少少過到女武神
兩鋪都三連水鳥我
次次都係避唔到最後一 set
30-60分鐘過到你都好勁
一周目用雙頭劍隻隻比佢地SM超過兩三個鐘而家開新人先好少少咋
我唔升咁多武器, 而家+6諗住打完惡兆王先再升打雪山,山洞D王死得太快用專瘸鐮唔係抗聖都幾大力, 所以黑劍石像鬼卡左3個鐘,儲力都係打3百幾
最後1SET成日都因為視點方向轉得太快碌錯方向
都係輸最後一 set 最尾個下
第3下解lock向前碌2下就避哂
其實應該加個改色系統,佢都有調香師
一 set 我就唔 unlock
三 set 應該要 unlock
仆街……
打完女武神無拎王之聖防護
點打拉達崗同艾爾登獸
我好似燒左樹先打女武神
你試下著百智套裝,打尾王唔錯
條片個數字差唔多最高喇雷瑪家行刑劍 係扣8000~10000頭左右dps
我見其它人討論最高收益主要係腐敗翼劍,女武神義手,阿歷山大碎片,葛孚雷 同埋靈藥既連擊加攻
重點係3種連擊加攻互疊 呢把野戰技連打10下係好勁但限制都好多下
舞孃要5負重聽講唔係5負重加得2%攻擊力
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞