[PC/PS/XBOX] 艾爾登法環 Elden Ring (88) 想奶女武神腳指

1001 回覆
1 Like 6 Dislike
聖樹腐敗湖隻樹根好L難打,難打到我要去洗點變返法師,屈位spam 岩石球先贏到。

邊個設計隻咁嘅嘢,攻擊慾望高,場地又會中毒,碌得唔小心會飛落街,再加埋不斷搖嘅視角,仲有一定中腥紅腐敗嘅時間差吞食,去到一半血會大爆炸。

呢隻嘢一定係全game 頭三名最難打boss之一,體感無得避,又無幫手,機制上仲難過女武神。

我淨係打隻行過去隻蟲蟲,重複死亡再執盧恩,最後頂唔順返去洗點前,發現多咗成九十幾萬盧恩,浪費晒成日。
聖樹打到屌哂老母
個手制就黎爛
唔關獵犬騎士事啦

時間差太遠,殺獵犬騎士有另外嘅對話
Leyndell真係大撚到痴線
化聖雪原 隻紅狼好難打
屈腐敗吐式
我俾左把刀佢都未死
兜撚咗半日先搵到Godfrey打, 而家又蕩失路
最撚煩係要轉夜晚起身再坐一死就自動轉日頭已經夠煩.死鳥都唔使坐多次
我第一隻打嘅係Caelid嗰隻, 失驚無神夜晚撞到真係嚇一嚇, 重要幾惡打打贏返去打埋Stormveil同教堂嗰兩隻就輕鬆
用裝備堆信仰,換曬藍水,屈火球都夠做
而且我近戰打佢其實冇想像中咁難
岩岩先發現原來武士開局係lv9
打完先睇到係咪唔算贏boss
打完好似乜都冇,得個傳送門過對面棵樹度
係一早死佐,但跟住狼哥比軍師困佐落果個監獄度,咪留句野引你去監獄度見佢
神奇黑刀地獄
呢隻有得屈高位算係咁啦,腐敗湖瀑布果隻仲PK啦,要開佢一定會中腐敗,即係如果無藥,你一定要腐敗狀態同佢打,仲要無高位比法師
果舊石都夠屈死佢,雖然無樹枝咁安全
隻game入面已經有黑刀+弓手地獄
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞