[PC/PS/XBOX] 艾爾登法環 Elden Ring (88) 想奶女武神腳指

1001 回覆
1 Like 6 Dislike
歡愉唔係一個就+20%輸出咩?
我見人地可以打到16000-18000
可能關佢未上齊buff事
5?
武器都唔只
https://imgur.com/ulnyCyu
單計一兩下一定雙歡愉勁 但短時間打10下我都認同係3連擊加攻會收益高啲
條片上buff上立誓,上香水加攻仲有咩可以上? 再上軍旗,火炎呀只會同互相取代疊唔到上去
16000-18000呢啲係打女武神定打野外果啲巨型野/巨魔像先
唔會
都加 d
純步法無攻擊力, 等佢消晒藍就無得走架啦
軍旗勁過立誓5%
佢冇用水母盾/白面具切腹+20%(只可以2揀1)?
Btw我記得點解啦
條片係切腹+中毒加攻之後換護符
終於用雙長刀 + 獵犬步法 win左女武神

打左好耐.....

一周目果時call左彷生 覺得勝之不武
今次終於靠自己
水母盾拎住會出唔到戰技放番背好似會無咗效果
白面具/蘑菇王冠無記錯得10%,雙歡愉各+20% 可以疊上去
但只係得20秒 你講既生效再即時換護符理論上係可行仲超高攻
不過你都見到20秒計埋入霧門行幾步再儲力出戰技真係得一次攻擊機會
所以實戰都係算鳩數
拍片先做到
Btw白面具好似20
其實我唔用狗步避水鳥仲好
5fp 7藍水
打都打到冇癮
條片打得中嘅原因你知唔知係咩
係因為紅靈係牆角+冇耐力要等一陣先可以再用狗步
所以都係發狂中毒出血3buff再用軍旗?
卡咗喺尾王
係咪用癲火 / 蟲絲打最易
終於打贏碎星,有D失落係時候抖抖
有人留左個msg係個賜福上面搞到我開唔到賜福可以點解決
試過 bug
quit 咗再入返就得
咩玩法,信仰禱告流派?
我用星獸打女武神初見過係唔係會比人鄙視
要點過先會比人肯定
我用屍山配仿生都係1 take,不過之後load save用法師配黑刀死咗~6次先過到,無限大炮留咗畀P2,仲未有時間同心機砌其他玩法。

不過要人尊敬就一定係近戰唔用骨灰,唔畀用屍山同指紋盾,戰灰唔畀用獵犬步法、紅獅子火、狩獵巨人同獅子斬。自問真係做唔到,歡迎鄙視我。
魔法師
但我可以隨時轉 build
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞