劉仲敬對香港評論整合 (8)

1001 回覆
6 Like 17 Dislike
八個大大正路會去到甘肅同寧夏 以隴山為界
最盡去到關中 以函谷為界
關東應該係基督宗教根據地
仲有一個概念
係你姨認為支那人喺內陸組織已經係不堪一擊 (既有帝國解構性 亦有列寧國家解構性)
重演入關傳檄而定 ISIS係王師

但就好似之前不斷煽動香港人炸老解咁 支那不堪一擊
我認為係誇張咗 信一半
前幾日睇嘅文入面
你姨並無認為八個大大會進駐沿海地區
英國國旗果枝唔係北歐十字
嗰枝係Genova旗
姑且不論伊斯蘭會唔會真係想開荒

洪水前後嘅內陸可以叫做「荒地」咩
點睇都只會係比獻忠玩爛嘅爛地only
黃金神棍以前咪話過人民解放軍搞得掂八個大大
其實十字軍之前英格蘭已經用白底十字好有可能又係神話發明嚟
好難話真係想唔想嘅
你問個神父想唔想去南美洲荒野傳福音 部落土著可能會食人
可能佢話啊,我見到嗰度有人未曾聽到主嘅福音,好想將信教嘅喜悅同釋懷帶畀佢哋
都唔定
神棍遺老家庭出身,習慣吹捧解放軍
聖喬治十字咪即係熱內亞十字

https://twitter.com/desjacobins/status/1527221263281840128?s=20&t=vK6gUchmgNh2lMRCPgKsdQ

如果我冇記錯,喺聯合聲明簽署之後冇耐,中大學生會曾經做過一個民調,反映有六成幾既人支持民主回歸
會唔會有另一個可能係將來香港人唔夠南下嘅獻忠打,自己主動向八個大大求救
之後
塔利班係國民黨來
伊斯蘭國先係共產黨八個大大
呢個唔係原版八個大大了
你姨論塔利班vs伊斯蘭國好近期
個時連行政局當初最積極提出主權換治權既鍾士元
明白97主權移交已成定局之後,
都係選擇向香港市民推銷《中英聯合聲明》
同犯太一齊後來成爲基本法最積極既擁護者
繼續反對個兩位都算好有guts甚至當時既環境來講等於不惜攬炒
講到尾都係德性問題
我就想象唔到南羅德西亞知道黑白共治已成定局之後
仲會寧願幫英國推銷南羅德西亞全民普選方案
話穆加貝會守承諾的,請大家放心
無BNO 真香港人一齊集氣!
https://lih.kg/3010937

世柒都幾鍾意入BNO POST
祖父學寫照
如果開得到比97前18歲申請BNO VISA
都玩到幾大吓
神棍話過佢有親威係文革果時親眼睇住鄧樸方跳樓
咁Ian Smith 都做津巴布韋既國會議員直到佢俾穆加貝DQ
神棍係大院子弟出身,聽講佢阿哥喺北京軍區裡面做,係根正苗紅既紅二代。
其實佢係咪真係林彪部將後人
任何宗教入到中原窪地都會水土不服
最尾都係漢化伊斯蘭
支解軍團只有武器產能係高過民間企業

支解軍軍工科技天花板低於西方商用科技天花板
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞