[D20,21] 抗俄衛國 100:Slava Ukraini ! /波蘭、捷克及斯洛文尼亞總理將到訪基輔

1001 回覆
51 Like 4 Dislike
北約想打 無人機上面掛住一碌紫色假鳩都係武器
北約唔想打 你無人機係GUNDAM 個backpack 都唔會當佢係武器

講真 真係要睇俄佬幾時痴線踩入界 架姐
得呢條路係好難兜
之前成班街坑一齊倒水去泥地度,攪到塊地變咗沼澤,啲車渣到落去唔上唔落咁行唔到
可以踢佢出北約嘛
比如話俄狗打波蘭然後北約話因為波蘭將武器運比烏克蘭屬於波蘭主動宣戰唔計
古巴導彈危機美國部U2俾蘇聯打埋落嚟都無打
Tu95戰略轟炸機入侵過愛沙尼亞天空幾分鐘,愛沙尼亞係北約同歐盟,但北約同美國只係攔截Tu95

唔係個個都好似火雞咁勇敢擊落俄羅斯戰鬥機(Tu95係轟炸機),火雞卻要獨自面對俄羅斯政經(俄羅斯制裁土耳其直至2016年土耳其軍方抗爭之前)同軍事壓力,北約當睇唔到
嗰次真係差啲啲
FoxNews 有個camera technician 比俄軍射死
佢同事都受傷

有 有埋極右既好支持普京
之前睇the Guardian 其中一篇文話 有一班美國右翼份子鐘意普京打壓同性戀等其他政策
https://www.theguardian.com/commentisfree/2022/mar/01/why-does-putin-have-superfans-among-the-us-right-wing
TU95不嬲都係就咁攔截,幾十年都咁玩。有個講法係俄佬用嚟試防空。同支那搞台灣一樣,唔會真係打飛機
fake news
本人facebook已報平安
Fake news probably by China
CLS
其實佢係咪特登
個時連封港都唔係執行得好強硬去試蘇聯底線,係依家發生應該俾連登仔話美國軟到仆街
依家睇返柏林空投
真係覺得俄軍手法一樣
但西方完全放棄曬
俄羅斯無人機同俄羅斯Su系戰鬥機+敘利亞巴沙爾政府軍,成日踩界借啲意去到入土耳其少少(土耳其敘利亞邊境)轟炸屠殺土耳其軍同敘利亞fsa,長年累月搞到火雞忍無可忍,火雞先擊落2架(準備轟炸屠殺土耳其軍同fsa)嘅俄羅斯Su24戰鬥機

唔係好似入侵愛沙同芬蘭天空咁飛完就走,俾芬、美國同北約護送離開(俄佬Su24同Su27成日入侵芬蘭同愛沙天空幾分鐘,北約同美國攔截,芬蘭自己攔截)
賤過右膠(右膠同左膠好多都支持烏克蘭抗俄)
第100個post都未識睇source食飯
block
屌你,俄羅斯飛去克羅地亞有炸藥起無人機度都當睇唔到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞