[D20,21] 抗俄衛國 100:Slava Ukraini ! /波蘭、捷克及斯洛文尼亞總理將到訪基輔

1001 回覆
51 Like 4 Dislike
咁班左膠歐豬係咁㗎啦
呢啲我都屌

但大國博弈小國可以做嘅嘢係唔多
最多係叫盡力自保
德國未統一前東德有一批蘇式戰機,現在還繼續在德國空軍服役……
其實香港命運已定, 其他事只會加速或者緩慢左個結果.
一個無防衛能力既弱女子落喺一班強姦犯手上.....結果只係時間問題.
唔一定,當有 100 粒,其中阻左 99 粒發射,果一粒都會搞到全世界互片 唔好睇少人既奴性同愎仇心理
咁好睇伊朗同委內瑞拉耍冧耍成點喎
唔肯參戰就預左貴 冇兩全其美喎
sad but true
講狂熱元首手下一定比普京手下狂熱
但去到最後關頭全部都想做25仔
弊燈reject左 話會激嬲蛾羅支 叫波蘭自己交貨 波蘭唔敢
因為MLRS同榴彈炮進行轟炸嘅intensity, cost & magazine depth都遠遠超出用防空系統可以應付嘅範圍內
你放防空落去keep唔keep到一個鐘都成疑,唔好覺得美國軍備係萬能先得㗎
佢參唔參都係呢個價架啦
你完全理解錯
我再講多次 截 同完全唔截 係兩回事
截一支少一支 盡力去截 但而家係完全由佢炸 兩回事
明未?
其實集中營後期係納粹輸硬果陣加快殺,所以無得講架。。。不過有樣嘢岩,俄國資訊比支共流通,可能比較好,但唔能夠排除 worst case
一早賣晒/退役
波蘭堆MiG-29咪係1EUR象徵性賣俾佢

死返俄羅斯啦. 外匯? 俾條毛你!
加快殺只係唔想比盟軍知方便講數
希姆萊自己第一個做25仔
國際條約個原意就係比班小國可以同大國平起平坐
但係好似歐盟北約五眼咁有咩事就縮埋去老母個到話大局為重
國際關係明明靠嚇多過靠大愛班政棍自己都好清楚就係要伸個屎忽比狗屌
委內瑞拉採油設施日舊失修,要1年先有油出到口
兩個笑話又衝出黎柒.
我個point咪就係你截同唔截冇分別,因為有效截擊%+導彈數量冇可能支撐多個一兩個鐘,純粹將stockpile射到一乾二淨
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞