[D20,21] 抗俄衛國 100:Slava Ukraini ! /波蘭、捷克及斯洛文尼亞總理將到訪基輔

1001 回覆
51 Like 4 Dislike
俄羅斯要求美國還返阿拉斯加同加利福尼亞既羅斯堡地區比俄羅斯

重點黎啦
如果唔係核平你美國咪撚再制裁
Russian state TV calls for REPARATIONS from the US over sanctions: Putin's lapdogs demand return of 'Alaska and California's Fort Ross', threaten nuclear strikes on US, and call for public hangings in Ukraine

https://www.dailymail.co.uk/news/article-10614915/Russian-state-TV-demands-REPARATIONS-sanctions-public-hangings-Ukraine.html
俾我係美國唔忍啦
咁叫唔叫宣戰
當年俄佬主動賣走阿拉斯加
重要過咗撚成百年
個宣稱咁廢係咩玩法
呢D應該係胡錫進之流?我估都係嘴炮
俄仔挑大平洋戰線想契弟d軍備幫東邊手
打少左俄羅斯國家電視台

咁講幾多都冇用啦
打未
夠薑就打北約啦
枉我咁信你
唔止呢堆嫁,仲有南極
原因係俄佬發現晒

屌笑撚死我
無分別,都係俄羅斯控制
官媒,講果條友官黎
未同支那人一鳩樣
自古以黎呀
總之曾經佔據過嘅就世世代代都係我嘅
法國人會唔會爲佢感到羞愧
咁大英帝國都應該擁有世界
俄羅斯版司馬南
從歷史+科學角度, 擁有世界的應該係而家非洲人

真.自古以來, 全地球都係屬於非洲人的
哥倫比亞電視台訪問前美軍軍官話
俄羅斯十日內無力再戰

無source,係tw見啲覺醒大6人講
美軍判斷,俄軍與烏軍雙方開戰至今仍分別保有約90%戰力
我都覺,有膽量就布甸公開發表
不如全個地球都係你俄狗啦

哎吔 咁支那點算?

算啦 反正契弟都無咩所謂 俾俄狗拎埋支那啦
即使係普京講, 咁又如何?
美國唔係小學雞 你鬧我一句就還拖/還口
Never Wrestle with a Pig. You Both Get Dirty and the Pig Likes It

根本美國拜登目前的策略低調
唔會比機會俄國escalate
自古有幾古先 地球上曾經有段時期得一塊超級大陸叫Pangaea
咁樣點計先?
https://www.facebook.com/TorcheEtEpee/
唔知有冇old news到
楓葉國狙擊神個Facebook,14號有update.
求翻譯

War in Ukraine...

Don't worry about my safety. I'm already far from the base that was bombed yesterday. Been there before but briefly. On this basis there were foreign volunteers, among other things. Those who died probably never saw Russian soldiers. This is what modern warfare looks like. Still as dirty, but impersonal.

*my latest Elite Shooter book: www.livreswali.com
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞