[D20,21] 抗俄衛國 100:Slava Ukraini ! /波蘭、捷克及斯洛文尼亞總理將到訪基輔

1001 回覆
51 Like 4 Dislike
冇人想知佢啲嘢
https://www.instagram.com/p/CbJ9XzwDiCZ/?utm_medium=copy_link

依家話送返個太空人落嚟,唔知係唔係送返俄羅斯
澤仔本身係想執行minsk agreement
做人質?
契爺同契弟借錢
個人傾向相信佢係真心膠,
多過會當佢係鬼
有冇咁多印度人?
網上睇有D 印度佬支持俄 點睇
係咪打完仗?股市又升,大陸幫俄佬,美國又無乜制裁,大陸疫情又好似無大爆發?係咪又回複和平?
https://twitter.com/bnonews/status/1504008485721325570?s=21

傳緊自爆左,仲要有碎片飛左入平壤
RUSSIAN FOREIGN MINISTER LAVROV SAYS PEACE TALKS WITH UKRAINE AREN'T EASY, BUT THERE ARE CERTAIN HOPE FOR COMPROMISE

俄佬根本想傾自己都頂唔撚住
個基地雖然係under 俄羅斯,但其實係哈薩克境內
普京:金仔你唔想幫手咪出聲囉
唔駛搞咁多嘢
泥+水, 咁先正
岩呀,
所以先話澤仔對住亞速營應該又愛又恨,
有人幫拖梗係好,
但打完仗後(如果烏克蘭仲企得係度),
到時點同亞速營傾就唔知喇。
不過而家首要梗係搞掂共同敵人俄仔先架啦。
應該話左膠本身就有極權傾向,佢地成日都要求大政府小市場本身就係一種傾向極權專制嘅意識黎.
有spacex做乜要俄佬送返地球
印度人口咁多,我當得3成人支持西方,都4、5億人口,出到幾百個有志之士唔出奇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞