[D20,21] 抗俄衛國 100:Slava Ukraini ! /波蘭、捷克及斯洛文尼亞總理將到訪基輔

1001 回覆
51 Like 4 Dislike
有邊境問題,跟本係入唔到
xi總好似冇sanction sleepy?
制裁廢登jm9
中國制裁依家最高級係前國務卿pompeo
好長,有無重點
突發:福克斯新聞攝影師Pierre Zakrzewski車隊的車輛在基輔附近被擊中后死亡

https://twitter.com/BNONews/status/1503749215205437441?s=20&t=WBxuJ1kXhsbIZhABxIIPRw
Crimea同Donbas真係死症,如果入咗北約就要即刻開戰。
不過就算鳥克蘭人肯放棄兩塊地,北約個撚款都係唔會俾佢加盟。
第2個外國記者?
cameraman呢個職位唔算係記者啦
使唔使分到咁清呀
咁攝記都係記者嚟
聲稱係俄佬情報機構流出
但唔清楚份野係咩性質
好重ff
首先俄佬會話西方國家實際上已經對俄佬宣戰
之後普京就會宣布因應西方既宣戰會作出實際回應
除非西方國家取消制裁同回應普京要求
之後幻想幾個scenario
但整體都係西方俾俄佬嚇窒收皮
俄佬勝利

我將佢簡化左好多
有錯勿插
澤仔上加拿大國會
仲係話No-fly zone
預左會有 普京話曬係情報人員出身
Glory to Ukraine
Glory to Heroes

🇺🇦🇺🇦🇺🇦🇺🇦🇺🇦
個談判完咗?
俾布癲狗撚到short short地
唔使太在意
有跟開呢堆#WindofChange或者睇到最早嗰份流出就知,跟本係FSB一路以嚟幻想啲末日情景出嚟以後兜返轉頭話俄或最贏嘅style
之不過今次係封頂話cyberattack甚至對波蘭同波的三國射導彈就可以屈到個和談返嚟
Cam man都唔係press?
唔洗咩出身啦
換返轉你係俄羅斯都會放spy啦
無跟開
聽過下之前有幾份流出
見有人retweet先睇下
真係ff得好誇張
竟然仲肯去出訪基輔
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞