[D20,21] 抗俄衛國 100:Slava Ukraini ! /波蘭、捷克及斯洛文尼亞總理將到訪基輔

1001 回覆
51 Like 4 Dislike
PR點同你兜
最多咪講北約東擴同亞速營
關德國咩事
係,好似果個共產黨笑話,如果要你比100萬政府,比唔比? 農民: 我比

如果要你比隻牛,你比唔比?
農民: 唔比
點解?
因為我真係有隻牛
係,最撚廢就係佢地,出咩聲。。
美國係俾都係之前傾果d俄系戰機
用f16同北約換
應該唔會俾美式
蛾羅支開始頂唔順 日哦夜哦要人減制裁
所以呢條德國佬真係鳩up都無譜。。
德國講咩
https://twitter.com/Blue_Sauron/status/1504112091212439560
尋日烏軍炮轟Kherson機場後現場情況, 原來唔止直升機, 仲炸咗一堆運輸車
只要契弟長期做傻強角色塘邊鶴歐美咪繼續大家搵錢, 你有你屌女搵錢做山寨王,我有我做世界領導地位,今次契哥太衝動一出手點知柒撚晒,制裁其一,之後軍備想搵買家買都難, 原來咁廢入多d單兵平靚正武器好過, 契哥得返最後一條路就係解體自保, d人話佢會射核彈, 講真核彈金仔講得冇錯只係用來嚇人而唔係用來射,一射莫講莫斯科變平原,係連整個俄羅斯所有城市變晒平地都似。
又係你條友. 唔好以為我唔記得你.
引戰, 放負, 搏人唔記得?

又係人血饅頭論, 你地有冇啲新意?
用呢個POINT搞分化放負已經唔work, please update
美國兩院喎
之前傾緊用F16同波蘭換su25俾烏克蘭
彭博呢篇報道正路好多
弊燈冇膽搞禁飛區 咪開撚著哂堆薩德、愛國者 以人道主義理由截哂堆射向城市村落既飛彈囉 唔需要射飛機架喎
竟然? 咁我又要開心share啦
支持習帝收服海參威, 完成偉大民族復興大業!

普京大帝陷入困境, 中國收復海嵾威正是其時.
https://lih.kg/2903429
白兵同鄭立話制裁無用架 俄羅斯驚閪咩
咁英美法德班大佬唔帶頭
小國可以有乜牙力同布甸狗傾數
呢2個星期女人餅都比布甸狗撚狗咁撚啦

咪最多又係聯合國調查下 開下會 然後不了了之
唔通你叫荷澳大馬國會組聯軍侵俄咩

咁單野又係烏東衝突發生 佢哋自己都有份留自己啲血
又何來食人血饅頭

之前冇能力姐
依家有機會咪趁依家去抽水其實好合理

政治係咁玩㗎啦
sorry sorry 見到德國 自動屌左先
收皮啦
咁就叫分化咁連仔係咁屌北約直頭係俄毛
你d二元思考左癌先係分化既元兇
咪癲
MLRS同榴彈炮冇可能截得晒
香港所有傳媒日日引大陸消息, 所有來自俄方,就傾妥, 烏克蘭妥協🤣

笑死,現在俄方冇兵缺補給,又雨季來,拖多半個月大反攻啦
不過陶傑講得岩 冇錯澤仔係現代邱吉爾 但都要美國果隻野係羅斯福先得架...
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞