[D20,21] 抗俄衛國 100:Slava Ukraini ! /波蘭、捷克及斯洛文尼亞總理將到訪基輔

1001 回覆
51 Like 4 Dislike
係隊部隊自己承認有10~20%隊員係新納粹黨員,
佢地部隊徽章都係抄二戰納粹德軍黨衛軍第二師既logo,
佢地係極憎俄佬,
但亦唔想烏克蘭加入歐盟北約,
佢地想將前華沙國既東歐國家連成一個新同盟,
其實同連登仔想既理想烏克蘭政治差不多。

至於阿速營之前啲咩戰爭暴行同咩酷刑果啲,
唔排除有發生,亦唔排除係反佢地既陣型誇大。
點解金仔都唔同佢握手
https://twitter.com/new27brigade/status/1503964097477771264?s=21

烏軍砲襲俄軍在科松機場後,有目擊者發現俄軍車隊正在從機場逃離進入市區
橋唔怕舊,
最緊要受,
10蚊隻蒸魚兜KO幾百蚊一粒既催淚彈都係咁啦
未射就軟左
佢想拖全世界落水,係習帝咁傻先肯撐佢。
其他咪做下樣算囉。
攻唔入
啲車趕往走快到 俄狗走佬點對得往自己戰鬥民族個名
蛾都係搵藉口啫,係烏克蘭想入北約先挑動到普京條筋
佢個樣
俄佬而家入侵人國土 係咁恐襲人地城市 呢d恐怖過咩neo-nazi 好多 ,唔好講咩主義,呢d只係形式來,真正實行緊恐怖主義點睇都係俄佬
天佑烏克蘭
普京:我唔要再俾人睇小
可能想簽和約果時同人握手

邊個話我想同人握手
呢條片幾中肯

https://youtu.be/Igq2fqa7RY4
其實twitters 入便d 「論據」都好鎖碎......證明唔到d 咩

佢既立論係,「今次事件 令西方國家醒覺俄羅斯都有好人」

所以關鍵係,你信唔信呢件事之後,西方國家會放鬆對俄國的制裁?

我就唔覺得會
金仔話你要我幫手射都得......不過我唔知最後會射左去邊咋嘛......
金仔做開皇帝唔慣同人握手
其實呢度學人鳩up烏克蘭新納粹亞速營之類既
有幾多個知道亞速營原先效忠既係俄羅斯
係俄羅斯出錢養黎反烏克蘭
亞速營前身既極右球迷會到2013年都仲係莫斯科斯巴達極右球迷會同盟
一直受莫斯科指導
2014年俄羅斯改支持烏克蘭另一支親俄極右組織
亞速營先改為效忠烏克蘭
烏想入北約咪又係因為俄佬
屌共和黨大力好多
共和黨有幾件撐普京
反對制裁
仲要屌返肥龐同彭斯轉頭
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞