[D20,21] 抗俄衛國 100:Slava Ukraini ! /波蘭、捷克及斯洛文尼亞總理將到訪基輔

1001 回覆
51 Like 4 Dislike
無錯, 會一次過同俄佬計數, 唔好以為做陰質事唔洗還.
華人思維乜野最終目的都係為「講數」 真係咁理性可以講數就唔洗國安法,入侵烏克蘭啦
其實你係咪唔識邏輯 定你真係發左癲?
就算撐一個鐘 你知唔知已經截左幾多支? 少幾多人死?
你美國唔肯搞禁飛區預左貴 所以唔好同我講經話乜截得唔多所以唔做
截一支 就係一支 而美國而家係完全唔做 係兩回事
100lm
而家連登公海既垃圾程度同非送中後期有得比
全部都係偏一邊既新聞,一講烏勁俄廢就永遠喺頭幾頁
係佢以為自己可以講數
國際條約比小國與小國咋

對3大流氓嚟講is a joke
你個point係賺唔哂全地球既錢 所以你唔返工
但我而家叫你 即使你返工 賺完錢 買唔哂全地球既所有野 但你今日都有飯開 都夠你買部iPhone
唔係烏軍點識用
其實澤連斯基既立場係多謝各國幫手,但唔夠一家要增取 NFZ。呢到有班五毛同認知作戰就成日話完全無做野,信澤仔好定五毛好,事實?
咁....確實有個講法, 係話集中營死亡人數入面,
有好多係餓死病死凍死, 但最後count左入屠殺入面,
變左一場宣示納綷邪惡既文宣.
(雖然同屠殺都無分別, 都係要count入納綷條數度)

呢種講法一路都有, 有冇巴打熟呢方面, 可以證實/證偽呢種講法?
如果 咁都叫進展
至少呢度唔係啦, #1都有講, 烏軍輸少當贏.
叫班右膠&blm先啦
全世界都跌晒眼鏡
美國估96小時失基輔
事實俄佬係廢
佢多謝同時都屌緊北約得個睇字
Ha ha ha
你咁支持俄佬西擴,信你定信澤仔好?

正視聽 北約做野還做野 出兵還出兵
https://lih.kg/2900228
五毛就算吧啦, 呢個POST都有幾隻, 成日喺度話敗拜廢、北約無用,
我都已經屌到無晒氣再講.

(認知作戰....原來真係你)
從前有三隻蝦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞