[D20,21] 抗俄衛國 100:Slava Ukraini ! /波蘭、捷克及斯洛文尼亞總理將到訪基輔

1001 回覆
51 Like 4 Dislike
之前一嚟唔想同俄羅斯反面, 二嚟就算判賠幾多普京啋你都有味不如慳番啖氣, 依家反正都已經撕破臉凍結咗你3000億外匯, 告贏咗肯定有錢袋, 仲要100%win硬, 唔告就傻仔
之前告都100%贏硬
宜家告普京一樣睬你有味
而家投降仲有命
到人迫佢停手果陣就攞佢命
同時間普京都出嚟鳩up

據央視,當地時間16日,俄羅斯總統普京發表電視講話。普京表示,特別軍事行動進展順利,正在按計劃執行。俄軍雖然接近基輔和烏克蘭其他城市,但是沒有佔領烏克蘭的計劃和目的。
有無人信佢真係最後會用核彈??之前有c兄話佢最後會動用核武,準備定nuclear plan
我信
覺得佢依家all in 有核點會唔用
同埋佢已經完全唔係一個可以用正常思維去估計佢下一步係咁嘅人 最後都有好大機會用核
開始認衰仔
而家美國仲洗落場玩維和?
普京連老遠既士兵同艦隊都要調, 一群不知地利既烏合之眾, 打條毛?
只要烏克蘭有足夠空防, 唔洗北約出兵, 淨係北約武器+志願兵都夠砌囉.
只會不歡而散, 不見也罷.
冇佔領目的 純粹想打人爆人
我都覺得係 分分鐘見咗仲衰過之前
好假囉
3月15日,俄羅斯聯邦國防部新聞發言人伊戈爾·科納申科夫少將發布俄武裝部隊在烏特別軍事行動最新簡報,俄軍已經完全控制了赫爾松州全境區域。
睇段野俄佬話可以外長繼續傾咋喎
係咪火雞無長檯俾佢地傾
真係玩到屈烏克蘭有核武

普京稱基輔可能在可預見未來獲得核武器 目標可能是俄羅斯綜合俄羅斯衞星通訊社、俄新社16日消息,俄羅斯總統普京稱,基輔“親納粹政權”可能在可預見未來獲得核武器,其目標可能是俄羅斯。
尋日先比人炸完機場
陣間激到普京用核彈. 戰場上點打無所謂. 但面對面, 最好唔好.
精神病人你最好唔好面對面刺激佢. that's why 佢既手下呃佢咁耐.

戰場上打就算, 見就免啦.
其實係
俄軍一堆問題一堆柒事係一件事
但再樂觀咁講烏克蘭都係無大型反攻力量
真係得拖到普京死/政變/三戰/談和
一開始都係話拖死佢.
俄國最大既敵人唔係澤仔, 係莫斯科與基輔之間既距離.
好似準備鋪路屈完烏仔之後自己用核武打返烏克蘭
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞