[D20,21] 抗俄衛國 100:Slava Ukraini ! /波蘭、捷克及斯洛文尼亞總理將到訪基輔

1001 回覆
51 Like 4 Dislike
捱到嘅話,講咗好鳩耐嘅海間聯邦之類嘅物體應該有佢份嘅
lm
LM
到訪基輔? !咩玩法?
俄狗宣布制裁呆登
https://t.me/HKMilitary/2049
好心佢收皮啦,日日比人撚重係到做show
只係親身畀個high-five比澤仔
之後推佢落水
呢個係佢談判個陣講?
林鄭: 佢都有今日啦!
我估佢地想俄佬D轟炸唔敢太癲. 如果唔炸死左幾個總理級, 我估都有D議題
好似上星期都講過,唔知點解又拎返出嚟講,可以係一陣開會傾入歐用
咁情願炸撚死佢地睇下北約是咪繼續NATO
俄羅斯制裁美國笑撚死
唔準你用奴布
有種支那feel
100 po了
烏克蘭
柒事總是重覆
普京無制裁歐洲果邊
證明普京無打算同歐洲全面開戰(至少依一刻)
遲早都係要講數 制裁左就番唔到轉頭
林鄭表示支持
扮飛彈射中重傷,引北約開戰。
消滅咗俄羅斯之後,出番嚟講係醫院奇蹟康復。
唔係呀,學烏仔著衫,噚日比報紙笑咗啦

Is Macron trying to copy Zelensky? French leader - always seen immaculately turned out in a navy suit - displays stubble, jeans and hoodie in 'war room' pics, copying Ukraine leader's style
https://www.dailymail.co.uk/news/article-10611433/Is-Macron-copying-Zelensky-French-leader-displays-stubble-jeans-hoodie-war-room-pics.html
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞