[D20,21] 抗俄衛國 100:Slava Ukraini ! /波蘭、捷克及斯洛文尼亞總理將到訪基輔

1001 回覆
51 Like 4 Dislike
唔會啦,Nato 成員國都唔敢起身,格魯吉亞邊敢,一陣核平
佔領地唔到發爛渣
講真,呢次團結過後,希望政府唔好再咁19
岩岩屈左烏克蘭遲d會有核武,依家打定再返入去差唔多
真係唔見好過見 留返喺細嘅傳話上去咪算
一陣講到大家激動 普京真係撳粒制冚球鏟
俄軍去基輔野餐?
有無聽拜登講
拜登話我唔比S300 呢d,我有d更勁既比你
純粹去放低軍備同搶劫
有d咁嘅事?
佢第一日都冇話要佔領
只不過會安排個傀儡入烏
咁就唔叫關佢事
美軍長程地對空導彈唔係好多選擇
俄烏糧食出口國
炸機場唔係哈爾科夫?
Kherson炸左兩次
哈爾科夫仲喺烏克蘭度
https://t.me/UkrainaOnlline/22833

美國和北約正在向烏克蘭發送幾套防空導彈系統。一位美國高級官員表示,這些系統包括 SA-8、SA-10、SA-12 和 SA-14 移動防空系統,它們的射程比“毒刺”更遠,可以擊中巡航導彈 - 美國有線電視新聞網 🇺🇦烏克蘭在線
據英國金融時報:烏克蘭和俄羅斯在暫定的15點和平計劃上取得了重大進展,其中包括停火以及如果基輔宣佈中立並接受對其武裝力量的限制,俄羅斯將撤出烏克蘭👈🏻金十睇到
冇問題㗎
咪去歐美凍結咗啲外匯拎錢
https://www.ft.com/content/7b341e46-d375-4817-be67-802b7fa77ef1

Ukraine and Russia have made significant progress on a tentative 15-point peace plan including a ceasefire and Russian withdrawal if Kyiv declares neutrality and accepts limits on its armed forces, according to three people involved in the talks.

和談嗰邊話有返少少實質進展,但唔覺得呢個15-point plan realistic
又係俄系
RAP
得PAC
再細啲又去返SHORAD組別
一次過炸幾十架直升機嗰次?
原來係黑爾松
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞