[D20,21] 抗俄衛國 100:Slava Ukraini ! /波蘭、捷克及斯洛文尼亞總理將到訪基輔

1001 回覆
51 Like 4 Dislike
果時可增兵幾十萬

現在
KREMLIN: DISCUSSING AUSTRIA/SWEDEN NEUTRALITY MODEL FOR UKRAINE

感覺愈縮愈後
越打越對俄畜不利
KREMLIN SAYS: IDEA OF CREATING A DEMILITARISED UKRAINE LIKE AUSTRIA WITH ITS OWN ARMY COULD BE SEEN AS A COMPROMISE - RIA

demilitarised with own army

下台階出現了
其實本應念住幾日搞掂點知烏邱吉爾上身
俄佬話肯停 唔係信呀
俄佬啲說話完全唔可信喎 之前開人道走廊都照炸啦
即係俾俄畜彈出彈入
你會唔會信一個油漆工?
其實你有無source
強國新聞話俄羅斯再縮喎,唔知最後個句想點

克里姆林宮:如果烏克蘭中立,擁有自己的軍隊可能是一個折衷的選擇。正在烏克蘭建立討論奧地利/瑞典的中立模式。不友好國家的領導人將受到個人制裁。
出面有冇人估計俄畜打仗損失咗幾多錢(唔計制裁)
Only victory will bring peace
其實唔係數字問題了「數字唔係越高唔係要巴閉」依家油漆工冇唒面
眨眼100....天佑烏克蘭
rip
咩係油漆工
英靈安息
攻方放消息永遠唔好信
等佢股市開番先再計啦
由一開始勁多人唔信俄畜會打,到白卡佬宣戰。有人話第3個post 烏克蘭就玩完,到依家都差唔多20日第100個post 都仲頂得住
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞