[D20,21] 抗俄衛國 100:Slava Ukraini ! /波蘭、捷克及斯洛文尼亞總理將到訪基輔

1001 回覆
51 Like 4 Dislike
日本自衛隊影咗相,相中啲俄軍運輸船full哂咁裝啲車
俄軍d logistic 不嬲都廢,又唔似美國咁有錢放一套架餐係德國同韓國備用
上船行海運過去?要好多時間
俄羅斯死咗七件紅貝雷帽
成個艦隊仲要寸到,大把地方唔行,係要特登穿過條輕津海峽嚟示威……雖然後尾先知原來嗰度都係國際水域嚟
計左支持投降班大愛和理非未?
突發:馬來西亞將與澳大利亞和荷蘭一起就 2014 年 MH17事件對俄羅斯提出聯合訴訟
https://twitter.com/dwnews/status/1503311394946572294?t=hjZlGVaAb-k3hJEBQiXp8w&s=19
佢真係用曬所有兵去烏克蘭
火車運兵啦嚟到應該兩個星期啦
要海量S-300
國際法庭訴仲裁啖笑
支那都冇理過
值得咩?

為佐啖氣?

定賭仔性格深信玩逆轉贏返?
嗰啲係on9
應該係要贏 佢用曬啲兵都要贏
佢無兵之後就淨返核
但個「談判」今日仲談判緊?
班弱智一定多過班白人至上主義者先
最惡劣既時候,唔係想用核,而係最後先知無得用核
貪貪埋埋原來好多野係靠吹,一早已經用唔到

依家好多軍事弱點浮哂出黎。好似當時中印衝突,柒到想隱藏件事
澤仔就嚟對美國班參議員演說
佢依家啲兵用係控制佔領區都唔少,應該係運班新的去佔領區騰返原本啲人手出黎
兩邊都其實想拖 唔想停/冇得停
WATCH LIVE | Ukraine’s Zelensky addresses U.S. Congress

https://www.youtube.com/watch?v=srN7n2jVQrg&ab_channel=WashingtonPost
民粹大過天,越吹幾勁都好,到最後得過殼

相信到時佢想死都無用,成個國家既精神蕩然無存
https://twitter.com/bnonews/status/1503906759177560064?s=21

越嚟越多北約增兵東歐嘅風,拜登今個月又去比利時開會。係唔係真係開始想落場玩維和
其實唔洗理美國了,你明的
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞