[D20,21] 抗俄衛國 100:Slava Ukraini ! /波蘭、捷克及斯洛文尼亞總理將到訪基輔

1001 回覆
51 Like 4 Dislike
點可能係
不如話俄佬事後想扮返假
等外界以為冇人反普京

原本壇嘢點睇都係真
唔識
不過會覺得奇怪
班納粹份子無理由有咁多武器
下面有日本首相跑去握手嘅片
唔用腦咁講
總之俄佬同支那唱衰佢地
我就知係流

你將支那同 CCTVB 套講法調返轉睇
通常都啱
係,2014 年克里米亞後,入nato 好正常,而且見到親歐美係發展得好過親俄。
邊有咁易,佢係睇俾人大炒定輸少當贏

佢通漲個問題冇得解決,係今次多得普京先形勢冇咁劣
neo nazi 係藉口,其實暗盤係想截住 nato 度氣。

怪就怪自己點解入侵克里米亞,親俄國家嘅 gdp 同親歐嘅差咁遠,啲人都識揀
蛾軍裝甲車行唔到泥路,所以咁多損失就係因為焗住行公路成位 target?
呢個其中一個原因來,行公路基本人比人捉硬路,加堆反坦克導彈克死坦克
所以俄佬得空襲係WORK 不停亂射民居
係咪焗住唔知,但現實確實係剩行公路
所以幾好打比人打
坦克太重 行唔到泥漿 烏你打開地圖睇下9成係平源一係田 d泥多到
真, 係唔係納粹同「外部勢力」一樣, 都係任佢吹
亞速營就算有新納粹人,但整體已經收編左入官方
仲要澤仔係猶太人, 搞咩野納粹
之前天氣我就唔信真係要100%行哂公路既
估計係偵測指揮系統都唔太掂先搞成咁
亞速營本身都唔係認同澤仔,只係咁啱兩個反蛾,而蛾又咁啱入侵烏克蘭,所以兩個先合作。

而且,亞速營佔好少數人,只係普京搵藉口。
有公路易搵路,行泥地會蕩失路掛
行泥路又無中間補給點 無油死緊
我睇番阿速營個LOGO 都幾中今次戰爭 一個Z 加一斜畫中間
Z =今次俄佬軍車,坦克上標記
履帶行泥 > 轆,除咗重量仲有好多因素
當然去到某個點一樣會奶撻
態度正確
俄狗咁撚傷仲唔撚退兵, 遲撚早俄國完蛋。
公路就俾人放晒地雷
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞