[D20,21] 抗俄衛國 100:Slava Ukraini ! /波蘭、捷克及斯洛文尼亞總理將到訪基輔

1001 回覆
51 Like 4 Dislike
死撚開啦 9upper
無所謂啦
戰事都係膠著
Sorry for off-topic 但都係要屌
佢講3月16日後金融市場有巨大調整
主因係石油價格上升同全球能源危機
關日本地震咩事 唔好再穿鑿附會
頭先一睇篇報道都覺得奇怪
金融時報搞乜報道咁有引導性
D armed drones(killerbrades), 應該係攞來實驗打城鎮戰時的精準打擊功效.

實驗對象就係依家俾俄軍佔領的科松, 內容係: 呢D如同游蕩彈藥一樣的自殺式drones, 可唔可以喺城鎮下配合情監偵, 精準地以最少傷害同損拓建築物,定點清除潛伏喺各高樓大廈入面的敵軍特別係潛伏入面的狙擊手, 伏兵.
呢份復活節禮物好大份
頭盔國有冇咩表示
偏俄方,打情報誤導
簡單來講, 就係喺南方反攻作戰中, 烏軍幫美軍實驗點樣運用先進AI同無人機技術, 去提升城市戰效率, 減輕無辜人命傷亡同建築物損壞, 更精確打擊建築物入面的敵軍. 唔使再好似傳統城鎮城咁, 真係攞士兵條命逐間屋逐條街咁去掃蕩.
https://twitter.com/michaeldweiss/status/1502494282481115139?s=21
呢條友早幾日已經講過送左批去烏克蘭
到而家都唔肯定堅定流
反攻科松市果陣, 你應該會睇到Switchblade活躍, 點樣潛入去D高樓大層入面, 然後精準擊殺潛伏各隱藏處的俄軍伏兵同狙擊手.
頭盔、頭盔同頭盔
就算反攻應該都唔係短期內既事掛
烏軍成個形勢都好被動喎
20.21日都未攻得入
俄真係好撚廢
on9咁制裁咗,俄軍收咗兵未?
未收兵就叫有用?
尋日烏軍先炸完科松市機場, 炸到機場入面D俄軍逃番入去科松市
死開啦阿叉
一般嚟講經濟制裁需要時間起效

作用包括令到敵國嘅平民同精英階層都受到壓力,減少戰爭意慾同埋削弱敵方持久作戰嘅能力

覺得一制裁就會停戰同嗰班以為一話出核武人哋就會投降嘅俄佬一樣咁on9
今日美帝未收市,唔好咁快ger佢唔中住
咁講真加息週期一開始都係跌開,咁命中率實高啲嫁喎
唔好再係新聞po提風水佬OK ?
點解喺營入面餓死凍死病死唔應該計入納粹條數?
嘩屌
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞