17-18 學年 TOP UP, SF, 非八大專區 3

1001 回覆
4 Like 0 Dislike
有無人讀speed新開嗰科bem
其實讀唔讀得過

隔離surv hkis認左
Bem就唔清楚

比左offer
我聽朝interview
ive hd gpa好低,又唔係讀building

有得in就有offer,去interview係問你有冇錢讀哂咁多credit

但我有個同事去報
佢hd 又係唔係讀building
面試到最尾比人話gpa低

點低法?最後應該都有offer

無問
但我gpa得2.5
其實讀唔讀得過

Bem就唔清楚

比左offer

有得in就有offer,去interview係問你有冇錢讀哂咁多credit

但我有個同事去報

無問
但我gpa得2.5

收架,你幾時報?
其實讀唔讀得過

Bem就唔清楚

比左offer

但我有個同事去報

無問
但我gpa得2.5

收架,你幾時報?

5月中
依到有幾多人收左speed media art?
交左留位 諗緊讀唔讀
各位報下數
其實恒管都幾快收人 我3點in完8點就有offer 重諗住有排等
其實恒管都幾快收人 我3點in完8點就有offer 重諗住有排等

我in左成個月先有
Bba
Cgpa3.2

我in左成個月先有
Bba
Cgpa3.2

同埋佢地in都好輕鬆下 我in左兩科都睇得出佢地好想收人咁

我in左成個月先有
Bba
Cgpa3.2

因為學店收唔夠人,佢地會失業
如果cie比人reject咗 敲門有冇用
Hi,我Ive ba hd year1 我想問我想報Bu Cie year 3但見到佢過dse英文要3但我得2 咁係咪冇機
我咩都唔識,有冇大大比意見我

難D
Hi,我Ive ba hd year1 我想問我想報Bu Cie year 3但見到佢過dse英文要3但我得2 咁係咪冇機

考ielts/或者佢有機會唔會睇

我in左成個月先有
Bba
Cgpa3.2

收左你邊科?

難D

但我連interview都未有就比人reject咗
Cgpa2.9

難D

Cgpa2.9

咁可能連first round都入唔到咩科嚟??

難D

Cgpa2.9

咁可能連first round都入唔到咩科嚟??

正常2.9收架喎

想問space個top up係咪好垃圾??
同埋佢今日寄左信黎 話4/7就要交40000
但cie top up我係waiting list
交左冇得退咁點算
岩岩追po見到有巴打都係srl 我gpa 2.89而家都係waiting list 唔通waiting=公廁
兩個問題
top up speed scope self fin 有冇得grant loan 因為屋企好窮

2 top up有冇得再報nj升番ugc

咁讀法 你想讀幾多年書?

考ielts/或者佢有機會唔會睇

我啲fd都叫我到時搏左先
唔知點解未到下年就好不安

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞