17-18 學年 TOP UP, SF, 非八大專區 3

1001 回覆
4 Like 0 Dislike
唔讀speed係咪sd返email講比較好?

Speed學費洗唔洗8萬
做咩唔讀?

係 唔好hold住個學位

做咩唔讀?

meet到edusf offer,好多版前有問過
有冇人知恒管個ecampus點登入

入ou acct yr3啦你個gpa夠哂

真心唔知,巴打可否講多少少?

前面有位巴打cgpa2左右有ou occunt offer

哦,我會錯意以為你話直入yr3,1年畢業

真係直入oubyr3

The Bachelor of Business Administration (Hons) in Accounting (Full-time) programme (year-3 entry) (BBAHACCTF3), 咁正重要有hon ?

sf黎講polyu sf>bucie>edu sf>ou>treeu=hsmc>speed>scope

Pt 排名都一樣?可惜poly u acct得番speed award

做咩唔讀?

meet到edusf offer,好多版前有問過

EDU一定好過speed
有冇人知恒管個ecampus點登入

新生有account 啦咩?
想問下in 完ou 正常係咪一個星期內有offer
如果一個星期都冇料到 是否玩完?

我兩個星期先有

我一個月
scope topup , hsmc scm
好糾結,讀邊個好

同埋有沒恒管人可以解答下恒管係咪有得去exchange,要求如何
好糾結,讀邊個好

同埋有沒恒管人可以解答下恒管係咪有得去exchange,要求如何

Hsmc,有得平3萬,仲好多女
好糾結,讀邊個好

Hsmc,有得平3萬,仲好多女

hsmc啦,scope係冇得揀先好入
Speed係咪有去in都會收架
Speed係咪有去in都會收架

唔係
Ou唔收我

點睇收唔收
我19號interview宜定仲未打電話比我
Ou唔收我

點睇收唔收

佢叫我24號上網睇

你咩科幾時in?
一日個status 仲係interview
好似都仲有機喎
Ou唔收我

點睇收唔收

佢叫我24號上網睇

你咩科幾時in?
好似都仲有機喎

上星期in acct
我個status仲係interview

我都仲係咁
Ou唔收我

點睇收唔收

佢叫我24號上網睇

你咩科幾時in?
好似都仲有機喎

上星期in acct

我都仲係咁

Interview 個到轉左offered 係咪姐係收我

點睇收唔收

佢叫我24號上網睇

你咩科幾時in?
好似都仲有機喎

上星期in acct

我都仲係咁

Interview 個到轉左offered 係咪姐係收我

應該係啦
我頭先都轉左啦

但我入去payment 冇講幾錢既
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞