17-18 學年 TOP UP, SF, 非八大專區 3

1001 回覆
4 Like 0 Dislike

loan係開學後一個月內apply
第一期學費係開學前要交
可以打電話去問下有冇得遲交
如果收到speed marketing interview但cgpa好低得2.5X 有無機有offer 有無人知speed interview程序係點

loan係開學後一個月內apply
第一期學費係開學前要交
可以打電話去問下有冇得遲交

唉 好撚麻煩 交左先算
請問知唔知讀marketing咩asso好? hkcc/city asso?
諗住重讀asso
請問知唔知讀marketing咩asso好? hkcc/city asso?
諗住重讀asso

Hkcc mkt asso班人比較hea同gpa低
想問下SPEED會係grp in 定individual

individual
利申 幾個月前in

巴打咩科啊 有聽過人group in

巴打咩科啊 有聽過人group in

來緊會in health studies

巴打你咩成績 我同你一樣報呢兩科仲未有offer
下星期一 去in ou management year2入 著唔著老西好 多數問你D咩 同埋email話可能要做test
下星期一 去in ou management year2入 著唔著老西好 多數問你D咩 同埋email話可能要做test

比我就唔著
學店, 收就收 唔收就算... 送錢你使仲要我著依著路

最多問起,講無錢買

-----------------------

爛gag就講完。著件老西 正正常常都收你

巴打加油

我cgpa 3.14

比我就唔著
學店, 收就收 唔收就算... 送錢你使仲要我著依著路

最多問起,講無錢買

-----------------------

爛gag就講完。著件老西 正正常常都收你

巴打加油

我asso讀psycho 我驚佢問management既野唔知點答

我in global business and marketing, 係做9個字grammar mc, 跟住用中文group in, 我嗰陣係問
你點睇依家啲人18歲就排公屋居屋
Ps 我嗰日個個都著老西

我cgpa 3.14

thei啦,想乞食就ou
http://www.legco.gov.hk/yr16-17/chinese/panels/ed/papers/ed20170710cb4-1366-1-c.pdf
P.8 開始講嗰個3萬funding

CB(4)1366/16-17(01)
政府當局就支持優質教育的優先措施提交的文件
2017年7月10日
係喎 我17號in ou 咁我係咪要同今年Dse d人爭
係喎 我17號in ou 咁我係咪要同今年Dse d人爭

冇野了 我係in year 2

我cgpa 3.14

thei有好多實習呀 但ou好似冇…
我想問各位巴絲打如果dse英文2左係咪報咩U既bba(marketing)都要補考番ielts先會收 利申cccu asso
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞