17-18 學年 TOP UP, SF, 非八大專區 3

1001 回覆
4 Like 0 Dislike
RIP

https://hk.mobi.yahoo.com/news/楊潤雄對未能通過教育新資源撥款感失望-035549126.html

https://hk.mobi.yahoo.com/news/楊潤雄對未能通過教育新資源撥款感失望-035549126.html

等住筆錢番學架

唉快啲啦

唉快啲啦

SHUT
準恆大仔

唉快啲啦

SHUT

有排搞
準恆大仔

巴打咩科?
準恆大仔

巴打咩科?

Bba
有冇SCAD既同學仔
有冇人報左poly speed health studies?

報左,就in,但可能未必讀

介唔介意講下gpa?
遙距top up(ntu)同thei,係咪都係thei好啲?因為本地
準恆大仔

巴打咩科?

Bba

準恆大仔

巴打咩科?

Bba

Year 3 accounting 路過
準恆大仔

巴打咩科?

Bba

準恆大仔 too
準恆大仔

巴打咩科?

Bba

準恆大仔 too

SCM
準恆大仔

巴打咩科?

Bba

準恆大仔 too

SCM

巴打咩科?

Bba

準恆大仔 too

SCM

冇諗住挽 但又驚難識人
準恆大仔

巴打咩科?

Bba

Mkt here

Bba

準恆大仔 too

SCM

冇諗住挽 但又驚難識人

唔想問候你阿媽
巴打唔該唔好打5p字
請問hsmc係咪越後報就機會越微?五月尾報左mgt同scm到而家都沒interview沒offer😭send過三四封email去office問,次次都係話"the dept is still reviewing your application" 叫我比d耐性🤦🏻‍♀️

SCM 我之前reject咗 之後問佢俾返得唔得 佢幾日後就俾返我 你CGPA幾多?

我頭三個sem cgpa 3.63 跟住四個sem就3.69🤦🏻‍♀️不過係自己衰報得少ugc,跟住個d都唔收
請問hsmc係咪越後報就機會越微?五月尾報左mgt同scm到而家都沒interview沒offer😭send過三四封email去office問,次次都係話"the dept is still reviewing your application" 叫我比d耐性🤦🏻‍♀️

SCM 我之前reject咗 之後問佢俾返得唔得 佢幾日後就俾返我 你CGPA幾多?

我頭三個sem cgpa 3.63 跟住四個sem就3.69🤦🏻‍♀️不過係自己衰報得少ugc,跟住個d都唔收

點解你唔gap 一年再報 你咁高分

我唔係沒諗過但係都好迷茫唔知gap yr可以做咩,驚hea下hea下就浪費左一年😭

我唔係沒諗過但係都好迷茫唔知gap yr可以做咩,驚hea下hea下就浪費左一年😭

做下pt先 唔好浪費啲錢去讀自資啦 以你個分好多ugc都入到!
無知一問 想問下top up degree grad左之後可唔可以用黎報翻本地大學既master?
遙距top up(ntu)同thei,係咪都係thei好啲?因為本地

Thei上曬神枱

cgpa 得3.03唔到我揀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞