17-18 學年 TOP UP, SF, 非八大專區 3

1001 回覆
4 Like 0 Dislike
有人報Thei sport ?
知要幾多gpa?
想問下cccu yr1 2.6x恒管會唔會收 因為本身讀完asso都打算過返恒管 不如早啲過去
想問下cccu yr1 2.6x恒管會唔會收 因為本身讀完asso都打算過返恒管 不如早啲過去

yr1唔過3都諗住走
而加先黎報polyu speed會唔會太遲?

ching諗住報咩?唔遲,反正仲有位

yr1唔過3都諗住走

想博下 sem1 衰左 sem2已經知衰有追到 點知有科比人c左唔係都可以拉返上去

yr1唔過3都諗住走

想博下 sem1 衰左 sem2已經知衰有追到 點知有科比人c左唔係都可以拉返上去

yr2博上3再博入ugc仲好啦
有冇巴打讀Thei既環境工程? 有offer唔知讀唔讀好

大伏

唔好已為有HKIE 認可 = 100% 將來有人請
而且CEM / BEM 都做到環境工程既工
Construction engineering and management
Building engineering and management

env eng gpa3.1揀咩好?
有ou同thei

其它Engieering 唔收?

poly唔收

yr1唔過3都諗住走

你原本打算恆管 果陣點解唔直接dse apply ?
5月in完OU到而家都冇聲氣
係咪玩完

你搵定後路好啲 因為慢極都係一個月就出offer 好似係...

一個月前報,家陣仲未有interview

Ou之前報咗1個星期就收interview

會唔會已經冇位
利申cgpa得2.72

ching諗住報咩?唔遲,反正仲有位

想報health studies? 2.9x入唔入到? 同埋知唔知學費幾多?係咪會好過thei?

yr1唔過3都諗住走

其實係睇3個定4個sem 我見啲人講好似都有唔同咁

yr1唔過3都諗住走

你原本打算恆管 果陣點解唔直接dse apply ?

炒左英文
請問hsmc係咪越後報就機會越微?五月尾報左mgt同scm到而家都沒interview沒offer😭send過三四封email去office問,次次都係話"the dept is still reviewing your application" 叫我比d耐性🤦🏻‍♀️

我6月尾報 in完 收埋啦

yr1唔過3都諗住走

其實係睇3個定4個sem 我見啲人講好似都有唔同咁

4個
有冇巴打讀Thei既環境工程? 有offer唔知讀唔讀好

大伏

唔好已為有HKIE 認可 = 100% 將來有人請
而且CEM / BEM 都做到環境工程既工
Construction engineering and management
Building engineering and management

env eng gpa3.1揀咩好?
有ou同thei

其它Engieering 唔收?

poly唔收

咁去THEI lo 冇計wo....

試下冇壞
5月in完OU到而家都冇聲氣
係咪玩完

你搵定後路好啲 因為慢極都係一個月就出offer 好似係...

一個月前報,家陣仲未有interview

Ou之前報咗1個星期就收interview

會唔會已經冇位
利申cgpa得2.72
有冇人報左poly speed health studies?

2.04 你面試要加多幾把勁
有冇人報左poly speed health studies?

報左,就in,但可能未必讀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞