17-18 學年 TOP UP, SF, 非八大專區 3

1001 回覆
4 Like 0 Dislike
Poly speed係咪打電話黎約interview架

我淨係收到email
岩岩in完恆管
跟手收埋offer
即刻叫我兩日內交學費
成件事覺得好兒戲

恭喜~

好難連恆管都唔收架喎
收錢就快

Email 然後會用電話confirm

岩岩收到電話約interview
係咪著suit in 同埋全英interview?
岩岩in完恆管
跟手收埋offer
即刻叫我兩日內交學費
成件事覺得好兒戲

我琴日in完未有

巴打in咩科
OU會唔會即場比OFFER?

*考

Grad前,我想知scm洗唔洗 但scm又唔係bba

上Registry個網有得睇畢業要求

唔該曬 死啦點算 請問考IELTS難唔難? DSE ENG 得3

IELTS都好驚
之後你仲有好多試/專業試
邊有得驚咁多
驚就不如溫多兩日書啦

ching in邊科?

正路應該唔會,佢要你上網check完再翻去拎offer letter

正路應該唔會,佢要你上網check完再翻去拎offer letter

其實我怕OU無哂YEAR3 OFFER 但另一個TOP UP要我8月1前交學費

其實我怕OU無哂YEAR3 OFFER 但另一個TOP UP要我8月1前交學費

佢冇話幾時派offer咩?
我地前日in ou 佢話24號上網check

我陣間先去IN
因為我6月尾果陣先APPLY
怕無哂YEAR3 OFFER
CGPA得2.9既垃圾IT狗

ching in邊科?

Health studies 你都係?

ching in邊科?

Health studies 你都係?

唔係呀我speedHM 有offer
要著suit,我嗰科全英,問咗下點解揀,點應付以後嘅學業之類
interview加油
去恆管讀中文好似死路一條咁

垃圾

Ching做乜咁諗唔開

垃圾

Ching做乜咁諗唔開

我仲未交錢
仲有彎轉

佢冇話幾時派offer咩?
我地前日in ou 佢話24號上網check

我陣間先去IN
因為我6月尾果陣先APPLY
怕無哂YEAR3 OFFER
CGPA得2.9既垃圾IT狗

我岩岩in完
最後佢話你地返去等消息
Btw 同行in個兩個唔著裇衫
一個professor 問深入d就唔識
一個一輪咀講
我都係it狗...
表決緊 教育新資源

Grad前,我想知scm洗唔洗 但scm又唔係bba

上Registry個網有得睇畢業要求

唔該曬 死啦點算 請問考IELTS難唔難? DSE ENG 得3

IELTS都好驚
之後你仲有好多試/專業試
邊有得驚咁多
驚就不如溫多兩日書啦

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞