17-18 學年 TOP UP, SF, 非八大專區 3

1001 回覆
4 Like 0 Dislike
有無人入左恒管accounting yr3?
商科的話
大家會揀Speed定OU,定係SYU?
thei hotel year3 entry比左offer我,但又要我一次過比成4萬幾學費定報ou好d?
樹仁定SPEED好?
thei hotel year3 entry比左offer我,但又要我一次過比成4萬幾學費定報ou好d?

thei 真係狗都唔屌

Ou 都要一次過俾3萬幾學費,收到要交學費後係兩日內要交,而係冇得退

巴打你咩成績 我同你一樣報呢兩科仲未有offer

我cgpa 3.14

thei有好多實習呀 但ou好似冇…

我2.8 你係讀相關科先有得in?

巴打你咩成績 我同你一樣報呢兩科仲未有offer

我cgpa 3.14

thei有好多實習呀 但ou好似冇…

我2.8 你係讀相關科先有得in?

巴打你in果陣問你啲咩 原來thei有叫我interview 我打去補interview要係7月尾
下星期一 去in ou management year2入 著唔著老西好 多數問你D咩 同埋email話可能要做test

我in global business and marketing, 係做9個字grammar mc, 跟住用中文group in, 我嗰陣係問
你點睇依家啲人18歲就排公屋居屋
Ps 我嗰日個個都著老西

所有商科應該都一樣,都係會問下你對啲時事即睇法

我覺得裇衫長褲已經可以,鯨大真係好hea
有無人入左恒管accounting yr3?

等緊interveiw

你入左hsmc嘅話大家做個朋友
。。
樹仁定SPEED好?

樹仁定SPEED好?

點解!?
今時今日
樹仁 恒管 OU
你地係點排?
今時今日
樹仁 恒管 OU
你地係點排?

睇讀咩科
今時今日
樹仁 恒管 OU
你地係點排?

睇讀咩科

BBA
今時今日
樹仁 恒管 OU
你地係點排?

睇讀咩科

BBA

BBA就恆管啦 文科 媒體就樹仁
今時今日
樹仁 恒管 OU
你地係點排?

睇讀咩科

BBA

speed呢?
今時今日
樹仁 恒管 OU
你地係點排?

睇讀咩科

BBA

speed呢?

speed就唔好揀
大家覺得揀cie sf定教院sf好?
Cie仲要已經交咗成萬蚊留位費

cie

cie

真係好難揀
雖然cie係岀bu cert
但cie又無教院咁好聽

cie啦 bu cert
兩個都sf仲使諗

cie

真係好難揀
雖然cie係岀bu cert
但cie又無教院咁好聽

教院sf出咩cert
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞