17-18 學年 TOP UP, SF, 非八大專區 3

1001 回覆
4 Like 0 Dislike

你咩科幾時in?
一日個status 仲係interview
好似都仲有機喎

上星期in acct
我個status仲係interview

我都仲係咁

Interview 個到轉左offered 係咪姐係收我

應該係啦
我頭先都轉左啦

但我入去payment 冇講幾錢既

佢個陣冇比份野你咩?
佢份野話28號交錢 同埋有個表寫晒d學費

哦 咁我記得啦 第一頁係叫你24號check有冇offer個份野🤘🏻😎🤘🏻

你咩科幾時in?
好似都仲有機喎

上星期in acct

我都仲係咁

應該係啦
我頭先都轉左啦

佢個陣冇比份野你咩?

哦 咁我記得啦 第一頁係叫你24號check有冇offer個份野🤘🏻😎🤘🏻

我無轉offered

你咩科幾時in?
好似都仲有機喎

上星期in acct

我都仲係咁

應該係啦
我頭先都轉左啦

佢個陣冇比份野你咩?

In果左冇比野我 係咪唔收

上星期in acct

我都仲係咁

應該係啦
我頭先都轉左啦

佢個陣冇比份野你咩?

In之前比既

我都仲係咁

應該係啦
我頭先都轉左啦

佢個陣冇比份野你咩?

係呀🍻🍻

我都仲係咁

應該係啦
我頭先都轉左啦

佢個陣冇比份野你咩?

In之前比既

但係我由收到interview 到in 完都冇收到份野

我都仲係咁

應該係啦
我頭先都轉左啦

佢個陣冇比份野你咩?

In之前比既

我都係

應該係啦
我頭先都轉左啦

佢個陣冇比份野你咩?

In之前比既

我都係

你地in咩
Ou上星期3 in左是咪收到風今日可以睇有無offer?

應該係啦
我頭先都轉左啦

佢個陣冇比份野你咩?

In之前比既

我都係

你地in咩

我估到點解喇
應該商科個班先會interview個日有份野
同埋指明呢日通知有無offer
其他系唔係咁既形式
想問有冇人讀design hd 成功讀到hku space business top up

Hi 我係讀design asso 報過SCOPE嘅marketing (即係都係business科) top up
係照收嘅 但暑假要讀bridge course 驚你跟唔上
雖然個top up唔係一樣 但可以參考下

有冇人今日上堂 btw其實上D咩㗎 翻完工仲要上7-10好攰
In完speed幾耐會有結果?

佢個陣冇比份野你咩?

In之前比既

我都係

你地in咩

我估到點解喇
應該商科個班先會interview個日有份野
同埋指明呢日通知有無offer
其他系唔係咁既形式

好似會直接寄信?
求cie offer俾我fd

我就第二日收到嘅

我就第二日收到嘅

打電話定sd email?

借*

借*

FreakWriting - 代做檢查功課論文參考
http://freakwriting.com
人格分烈巴係咪26號去拎offer letter
poly award係咪冇林鄭的三萬蚊

無啊
關8大事嘅都冇
我都想有

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞