17-18 學年 TOP UP, SF, 非八大專區 3

1001 回覆
4 Like 0 Dislike
請問hsmc係咪越後報就機會越微?五月尾報左mgt同scm到而家都沒interview沒offer😭send過三四封email去office問,次次都係話"the dept is still reviewing your application" 叫我比d耐性🤦🏻‍♀️

SCM 我之前reject咗 之後問佢俾返得唔得 佢幾日後就俾返我 你CGPA幾多?

我頭三個sem cgpa 3.63 跟住四個sem就3.69🤦🏻‍♀️不過係自己衰報得少ugc,跟住個d都唔收

點解你唔gap 一年再報 你咁高分

我唔係沒諗過但係都好迷茫唔知gap yr可以做咩,驚hea下hea下就浪費左一年😭

做下pt先 唔好浪費啲錢去讀自資啦 以你個分好多ugc都入到!

3.69入自資真係好on9
無知一問 想問下top up degree grad左之後可唔可以用黎報翻本地大學既master?

可以

巴打咩科?

Bba

Year 3 accounting 路過

準恆大仔 too

SCM

冇諗住挽 但又驚難識人

我都係scm 都稔緊去唔去

巴打咩科?

Bba

準恆大仔 too

SCM

冇諗住挽 但又驚難識人

唔使唸啦,識下囡囡

恒大 BBA最多靚女
HD GGPA 3.5x
9月OU見
請問hsmc係咪越後報就機會越微?五月尾報左mgt同scm到而家都沒interview沒offer😭send過三四封email去office問,次次都係話"the dept is still reviewing your application" 叫我比d耐性🤦🏻‍♀️

SCM 我之前reject咗 之後問佢俾返得唔得 佢幾日後就俾返我 你CGPA幾多?

我頭三個sem cgpa 3.63 跟住四個sem就3.69🤦🏻‍♀️不過係自己衰報得少ugc,跟住個d都唔收

點解你唔gap 一年再報 你咁高分

我唔係沒諗過但係都好迷茫唔知gap yr可以做咩,驚hea下hea下就浪費左一年😭

做下pt先 唔好浪費啲錢去讀自資啦 以你個分好多ugc都入到!

可能year3可以讀得高分d呢
而且讀唔掂都可以用asso成績報nj(好似係)

無錯,但 你interview都要講下 你而家去左邊,做緊咩

9月OU見

9月OU見

本身讀果部少U開degree........HD就多........我認報得少,但係其他唔關事既科,報左都唔出interview啦。。。。。。。
9月OU見

本身讀果部少U開degree........HD就多........我認報得少,但係其他唔關事既科,報左都唔出interview啦。。。。。。。

咁又係 始終tran唔到credits 都可能唔考慮
天日in ou management 有D驚
政府減果3萬要咩學校先得
9月OU見

cgpa幾多?
Ou睇interview 資料個網死左 睇唔到
9月OU見

cgpa幾多?

我friend?

點解ou ba報左一個月都仲未有interview
天日in ou management 有D驚

練熟啲 self intro
無問題既
點解ou ba報左一個月都仲未有interview

打去admission office問問

正值 jupas interview, 相信都未必arrange到比你

但你一定 要打去問
政府減果3萬要咩學校先得

前4~5板 應該有答案
OU真係咁差咩???
Ou睇interview 資料個網死左 睇唔到

點算好 睇唔到要帶咩同邊到in
OU真係咁差咩???

點解咁講 ?

準恆大仔 too

SCM

冇諗住挽 但又驚難識人

唔使唸啦,識下囡囡

恒大 BBA最多靚女

去o camp 識d year1都無撚用
9月OU見

cgpa幾多?

我friend?

準恆大仔 too

SCM

冇諗住挽 但又驚難識人

唔使唸啦,識下囡囡

恒大 BBA最多靚女

去o camp 識d year1都無撚用

有道理 year1一定成隻小學
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞