17-18 學年 TOP UP, SF, 非八大專區 3

1001 回覆
4 Like 0 Dislike
恆管中文YEAR3面試形式係點

1.點解想讀
2.知唔知我地中文讀咩
3.有冇報其他院校
之後另一個人會叫你用普通話答 (下面問題都好隨意主要想測試你普通話能力)
4.你覺得自己普通話能力點
5.自我介紹

我係咁,巴打應該都差唔多既
其實In你條友問有冇報其他院校 應該話冇定話有 定如實答番好d
其實In你條友問有冇報其他院校 應該話冇定話有 定如實答番好d

我個人覺得 睇你點兜姐... 你絕對有自由去報其他institution
我係格離post見到話hsmc BBA要考普通話水平測試
我想問SCM洗唔洗考?

幾時要攰?
我想問SCM洗唔洗考?

幾時要攰?

*考
我想問SCM洗唔洗考?

幾時要攰?

*考

Grad前,我想知scm洗唔洗 但scm又唔係bba

我個人覺得 睇你點兜姐... 你絕對有自由去報其他institution

答有佢咪問你如果兩間都收你會點簡
冇咪我地唔收你你會點

答有一定易答d
我想問SCM洗唔洗考?

幾時要攰?

*考

上Registry個網有得睇畢業要求
我想問SCM洗唔洗考?

幾時要攰?

*考

我想問SCM洗唔洗考?

幾時要攰?

*考

唔該曬 死啦點算 請問考IELTS難唔難? DSE ENG 得3
我想問SCM洗唔洗考?

幾時要攰?

*考

唔該曬 死啦點算 請問考IELTS難唔難? DSE ENG 得3

IELTS都好驚
之後你仲有好多試/專業試
邊有得驚咁多
驚就不如溫多兩日書啦
我想問SCM洗唔洗考?

幾時要攰?

*考

網上面有資源 你點都睇下會好D
有冇9月開學讀speed Hospitality management 嘅弟兄姊妹?

幾時要攰?

*考

IELTS都好驚
之後你仲有好多試/專業試
邊有得驚咁多
驚就不如溫多兩日書啦

有冇9月開學讀speed Hospitality management 嘅弟兄姊妹?

聽講呢科有手有腳就收
係唔係真?
poly award係咪冇林鄭的三萬蚊
有冇speed social science 嘅朋友

聽講呢科有手有腳就收
係唔係真?

um..有朋友in唔到
利申:我同佢都係I大

自己上網搵新聞睇 一早講左淨係得指定十幾間專上院校有份

無啊
關8大事嘅都冇
我都想有
Poly speed係咪打電話黎約interview架
岩岩in完恆管
跟手收埋offer
即刻叫我兩日內交學費
成件事覺得好兒戲
Poly speed係咪打電話黎約interview架

Email 然後會用電話confirm
岩岩in完恆管
跟手收埋offer
即刻叫我兩日內交學費
成件事覺得好兒戲

恭喜~
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞