17-18 學年 TOP UP, SF, 非八大專區 3

1001 回覆
4 Like 0 Dislike
新手想問下SCOPE 係咪讀唔過?
因為冇其他OFFER......定係做野算? thanks

巴打pt/ft? 因為我都想知scope衰咩

巴打pt/ft? 因為我都想知scooe衰咩

我報左pt 文科, 仲考慮緊交唔交學費~
你都報左scope?

你都報左scope?

未,考慮中,追post 見scope比人喪插所以想了解多啲

你都報左scope?

未,考慮中,追post 見scope比人喪插所以想了解多啲

而家仲可以報?
你有冇其他offer?
求意見 Hsmc marketing or ou marketing?
求意見 Hsmc marketing or ou marketing?

ou
有無速大同學係度?
有無速大同學係度?

有無速大同學係度?

嚟緊會讀public admin
有咩可以準備?
ps. 係hkcc嘅cgpa: 2.95

ou

Thanks 巴打,其實之前同個朋友一齊睇資料讀咩好,就咁睇
Speed,OU 讀4年
Scope 讀2年幾
我朋友想讀A&F又想快所以就話scope啦,我自己就想讀Acct所以未諗到,雖然我自己知自己事但都希望唔好揀錯

入ou acct yr3啦你個gpa夠哂

真心唔知,巴打可否講多少少?

前面有位巴打cgpa2左右有ou occunt offer

哦,我會錯意以為你話直入yr3,1年畢業

真係直入oubyr3

The Bachelor of Business Administration (Hons) in Accounting (Full-time) programme (year-3 entry) (BBAHACCTF3), 咁正重要有hon ?

sf黎講polyu sf>bucie>edu sf>ou>treeu=hsmc>speed>scope
Hsmc 幾時reg day?

註冊嗰日

你地比留位個時冇講過幾時番去註冊架咩
我都唔記得個年係點搞lu

註冊嗰日

註冊嗰日

Um 咁係咪姐係比學費就當左係註冊
真係recall唔到個時係點搞
只係記得有一日要番去影學生證

註冊嗰日

註冊嗰日

註冊嗰日

註冊嗰日

求cie offer 俾我個fd

which programme?

LCS

LCS

問問相熟既 CIE lecturer先 (唔係依個programme)

八下有無機會仲有 offer 派

LCS

問問相熟既 CIE lecturer先 (唔係依個programme)

八下有無機會仲有 offer 派

佢話唔知

入ou acct yr3啦你個gpa夠哂

真心唔知,巴打可否講多少少?

前面有位巴打cgpa2左右有ou occunt offer

哦,我會錯意以為你話直入yr3,1年畢業

真係直入oubyr3

The Bachelor of Business Administration (Hons) in Accounting (Full-time) programme (year-3 entry) (BBAHACCTF3), 咁正重要有hon ?

sf黎講polyu sf>bucie>edu sf>ou>treeu=hsmc>speed>scope

Pt 排名都一樣?可惜poly u acct得番speed award
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞