17-18 學年 TOP UP, SF, 非八大專區 3

1001 回覆
4 Like 0 Dislike
poly award係咪冇林鄭的三萬蚊

無啊
關8大事嘅都冇
我都想有

OU有冇
人格分烈巴係咪26號去拎offer letter

係呀

拎完會唔會直接交錢

無啊
關8大事嘅都冇
我都想有

OU有冇

非8大院校就有 咁我諗ou都有啦

冇3322得唔得 我non ju 入既話

無啊
關8大事嘅都冇
我都想有

OU有冇

Asso 升sf 就有 好似係
[quote]poly award係咪冇林鄭的三萬蚊

無啊
關8大事嘅都冇
我都想有

OU有冇

Asso 升sf 就有 好似係
我中文得2

無啊
關8大事嘅都冇
我都想有

OU有冇

Asso/hd升上去都得啦

開心仔 唔該巴打
有無人讀speed知道幾時開學?
有冇巴絲都係恒管BJS year1
https://lihkg.com/thread/334917/page/1?ref=android
開定4了

用曬呢度先推4 謝謝!
In完speed幾耐會有結果?

我就第二日收到嘅

打電話定sd email?

email
有冇人上星期in 完ou
E加己經收到郵寄既取錄通知書?

無8大sf
大家覺得ou 定 speed 好?

OU一定
利申:非鯨大速大學生
今日ou send email 問我接唔接受讀管理學year2 (本身報左year3) 咁係咪姐係有機有offer?

YES

依個時候要等幾耐sin出offer

幾日-1星期啦 你要預備定3萬蚊留位

本身今日諗住交topup 學費 點知交之前ou打比我叫我睇email 依家topup 計我reject左 如果今次ou玩我係冇offer既我就gg

你依家收到offer未
有冇巴絲都係恒管BJS year1

bjc?
有無人知 恒管 year3 入讀 英文系 係咪無non mean 借
我見ipass 自資top up 唔見有呢科 但自資學士學位就有

OU一定
利申:非鯨大速大學生

Ou話曬叫u
今日ou send email 問我接唔接受讀管理學year2 (本身報左year3) 咁係咪姐係有機有offer?

YES

依個時候要等幾耐sin出offer

幾日-1星期啦 你要預備定3萬蚊留位

本身今日諗住交topup 學費 點知交之前ou打比我叫我睇email 依家topup 計我reject左 如果今次ou玩我係冇offer既我就gg

你依家收到offer未

收到offer啦 我in 商科要天日去拎offer letter
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞