[一日五萬字][吹水區][m底作者]《一起成為魔王吧》

869 回覆
20 Like 1 Dislike
依個post完左就正式開post啦

個post係巴打開來俾大家吹水捱到出第三季,完左這個post係咪出第三季先?

第三季又好,外傳又好,完全無關的新故又好,都冇理由將自己作品寄生在一個吹水post入面,之前巴打好心想幫你執錯字時話篇文係自己條女咁唔想第二個過手,現在就好似唔敢帶條女出黎見人咁

唔係,一開新post就代表要落實去馬。

你見我第二季都拖住唔開就知,因為一開左就keep住寫。好攰架

依家我冇限住自己每日一篇,最少幾千字,壓力細好多

翻譯︰

姐係推爆左呢個 post
就會變返一日幾字

收到
大洞內注滿無色無味的瘴氣,一般人類進入百米後已被瘴氣毒昏。
只有薩多族人特殊的體質才可以勉強探索數百米。

飲用魔藥嘅原因係要抵抗洞穴內嘅障氣。
其實原本佢地就有非一般嘅體質,
但因為一代接一代一直飲用,直至到身體適應藥物變為抗藥性,減弱咗自己體質。
Toure_white

我終於睇完第二季。btw 我係冠桐個創始人。

我都算舊人,話說我停追個時你寫到開始養蟲蟲打俄服。現在回想覺得好後悔。作者又話肯出條感情線比我,點知最後做咗大兵...

我會乖乖了,第三季比我再出番來。我會正皮+幫推的
Toure_white

我都算舊人,話說我停追個時你寫到開始養蟲蟲打俄服。現在回想覺得好後悔。作者又話肯出條感情線比我,點知最後做咗大兵...

M底講野你都信?
Toure_white

M底講野你都信?

做兵都算係感情線嘅
Toure_white

本身你會同帕修斯爭尼菲特。見你冇上水就分戲份比其他角色了
Toure_white

呢個m底小器到
巴打下個po一齊派負皮俾佢
Toure_white

呢個m底小器到
巴打下個po一齊派負皮俾佢

我有上水都唔見得到我有戲份
我推足咁多個post 結果得到d咩

大兵王

大兵王

兵王最後算唔算得到左柑柑

推post會有多一點出場機會,但本身機會係零時點乘上去都係零
lm
唔好意思推一推舊post,樹巴對M底話第三季已經完,今個星期出第四季有咩睇法
係咪又係TG自私講
係TG自私講
報到,近日放榜,好忙,第工季同第四季冇時間差,所以直接開
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞