[一日五萬字][吹水區][m底作者]《一起成為魔王吧》

869 回覆
20 Like 1 Dislike

有神快拜 好有心
我又亂鳩估下先
若果卡斯特真係俄服個個,時間可能性有二

第一比較大嘅係卡斯特死後重玩,可見卡身上裝備已無特別裝備同佢出哂名嘅雙刀,自由無責任嘅旅人就係佢重玩之後零職責嘅普通玩家(比較大可能)

第二個可能性係卡斯特係俄服內亂個時中途偷走出去玩嘅事情,至於設定就係極遠嘅地方自己嘅小小劇情

而且應該似係同一隻game,影鬼四轉特性係行緊可以隱形,而佢一開始一直以幽靈,輕煙,失去縱影等等話俾大家知,佢真係快過光(影都冇)好有可能卡斯特重升做四轉之後嘅事情,而新嘅資源王城亦係幫助俄服快速恢復嘅系統設置,所以先係佢地一直所講嘅規則。

樓主唔係話新故同隻game有關聯,但係可以當異世界咁睇咩
卡斯特

呢個唔係第三季序咩

擺明故黎嫁wo,序唔係應該係簡介咁咩

就算係新故,序都唔會係簡介啦

但都應該唔係成篇文掉出黎咁下麻

btw 我睇哂個喪屍故啦wo , 第三季呢

感覺如何?

有神快拜 好有心
我又亂鳩估下先
若果卡斯特真係俄服個個,時間可能性有二

第一比較大嘅係卡斯特死後重玩,可見卡身上裝備已無特別裝備同佢出哂名嘅雙刀,自由無責任嘅旅人就係佢重玩之後零職責嘅普通玩家(比較大可能)

第二個可能性係卡斯特係俄服內亂個時中途偷走出去玩嘅事情,至於設定就係極遠嘅地方自己嘅小小劇情

而且應該似係同一隻game,影鬼四轉特性係行緊可以隱形,而佢一開始一直以幽靈,輕煙,失去縱影等等話俾大家知,佢真係快過光(影都冇)好有可能卡斯特重升做四轉之後嘅事情,而新嘅資源王城亦係幫助俄服快速恢復嘅系統設置,所以先係佢地一直所講嘅規則。

樓主唔係話新故同隻game有關聯,但係可以當異世界咁睇咩
卡斯特

呢個唔係第三季序咩

擺明故黎嫁wo,序唔係應該係簡介咁咩

就算係新故,序都唔會係簡介啦

但都應該唔係成篇文掉出黎咁下麻

btw 我睇哂個喪屍故啦wo , 第三季呢

感覺如何?

我無佢地咁叻,但係感覺個環境無rpg 描寫得咁深刻,同埋唔知關唔關我一日睇哂事,有某d 角色好快死左又無咩點描寫佢地,好似死左個有名路人咁(心姐果邊果d

跟著最緊要係個主角一爆seed 果下就完撚左,同你rpg game 第一二季一樣,勁賤
同埋d 字數少左d? 我記得果時追rpg 第一季要兩日先live , 去到季尾我先live 到
同埋d 字數少左d? 我記得果時追rpg 第一季要兩日先live , 去到季尾我先live 到

屍故得42萬字。 討伐魔王有45萬 成為魔王有82萬
M底真係
人地咁有心打成篇文話你想講玩家 X AI,有晒分析,唔係認真咁睇文都打唔出連貫三篇文的AI發展,你回應下你篇文的主旨是什麼都得喇,知道主旨同劇透係冇關係㗎。大把文一開波開宗明義說:這是一篇關於XX的故事
M底真係
人地咁有心打成篇文話你想講玩家 X AI,有晒分析,唔係認真咁睇文都打唔出連貫三篇文的AI發展,你回應下你篇文的主旨是什麼都得喇,知道主旨同劇透係冇關係㗎。大把文一開波開宗明義說:這是一篇關於XX的故事

佢連結局後記都未識分
睇怕連介紹同劇透都唔識分
廢事又比我地屌
佢連結局後記都未識分
廢事又比我地屌

你講到我地屌到佢有心靈創傷咁
明明係佢自己攪到一頭煙
佢連結局後記都未識分
廢事又比我地屌

你講到我地屌到佢有心靈創傷咁
明明係佢自己攪到一頭煙

佢之前比我地屌佢劇透五行野會死之後已經小左同我地9up
仲唔係怕講錯野
我想講已經有兩個伏出現左,只會係正傳先出,所以唔講得 我忍得好辛苦
高興既係卡斯特又出場了
最型既殺手
我想講已經有兩個伏出現左,只會係正傳先出,所以唔講得 我忍得好辛苦

鳩估,俄服已經去左新世界,所以NPC稱呼玩家由勇者變左旅人。

鳩估,俄服已經去左新世界,所以NPC稱呼玩家由勇者變左旅人。

去到新世界仲要做任?
應該唔會掛

去到新世界仲要做任?
應該唔會掛

新世界可能掉轉,攻城搶地其實到最後為那區域的任務和副本
我真係開始分唔清咩叫結局,咩叫後記同埋咩叫序

對住m底要有新理解

篇文係第三季序 外傳 定係新故

我理解是:新故是和第三季有關的外傳

宜家佢出梗既係外傳既序

宜家佢出梗既係外傳既序

一陣佢同你講係第一季既後記
我個名不知不覺間變左做M底囉

M底樓主

真名唔怕周圍講

真名唔怕周圍講

下 你唔係叫M底咩
我地有叫錯咩
M底你唔出文係度吹水想點

我就係未想正式出文先係依個POST到出文
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞