[一日五萬字][吹水區][m底作者]《一起成為魔王吧》

869 回覆
20 Like 1 Dislike
比個deadline自己,今星期內開新故

其他deadline(紙言第3季外傳)呢
星期日講今星期
識玩
星期日講今星期
識玩

我對星期日既理解…係每個星期最後一日

其他deadline(紙言第3季外傳)呢

第一季同第二季抖左一個月
我家姐養左8年既天竹鼠今日死左

由佢手板咁細隻養到手前臂咁長。佢病左仲唱歌哄佢食藥既景象浮哂出嚟。

兩年前知佢差唔多老死就刻意疏遠佢,到今日家姐同我講果時,我第一個反應係踎低𥄫下佢睡覺間屋仔,已經吉左了,空空如也

唉~
我真係好撚討厭養寵物

由佢手板咁細隻養到手前臂咁長。佢病左仲唱歌哄佢食藥既景象浮哂出嚟。

兩年前知佢差唔多老死就刻意疏遠佢,到今日家姐同我講果時,我第一個反應係踎低𥄫下佢睡覺間屋仔,已經吉左了,空空如也

唉~

我真係好撚討厭養寵物

唉~

「兩年前知佢差唔多老死就刻意疏遠佢」

我已經聯想到你係咩性格既人
我一開始已經講明我唔會理佢

知道人地就走就應該要陪人好好走埋最後一程嘛

節哀啦

節哀啦

所以我一直都反對養寵物

節哀啦

所以我一直都反對養寵物

但你好有愛心喎 仲記得你求雀
所以我第一時間扔左佢比我養雀個舅父
我真係好撚討厭養寵物

呢個都係我一直唔養既原因
我真係好撚討厭養寵物

呢個都係我一直唔養既原因

+1
我養寵物同殺生作孽冇分別
校對呢啲可以俾巴打做嘅,你專心寫文好過啦

條仆街無視我

唔係呀 咁諗~篇故好似自己女朋友咁既感覺 將佢交比其他人改感覺好緊張,好似佢去左旅行咁你明唔明

校對呢啲可以俾巴打做嘅,你專心寫文好過啦

條仆街無視我

唔係呀 咁諗~篇故好似自己女朋友咁既感覺 將佢交比其他人改感覺好緊張,好似佢去左旅行咁你明唔明

其實我諗住改下錯字

節哀啦

所以我一直都反對養寵物

膽小鬼連幸福都害怕,碰到棉花也會受傷
冇文
應該下星期一就開新故

下星期一 —> 今星期 —> 今個月 —> 今年内
—> 楊過等咗小龍女十八年,我地都要等十八年文
—> 留返拜山先寫

節哀啦

所以我一直都反對養寵物

膽小鬼連幸福都害怕,碰到棉花也會受傷

AGGER
應該下星期一就開新故

下星期一 —> 今星期 —> 今個月 —> 今年内
—> 楊過等咗小龍女十八年,我地都要等十八年文
—> 留返拜山先寫

大吉利是
星期一
星期一

應該下星期一就開新故

又被樓主呃咗
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞