[一日五萬字][吹水區][m底作者]《一起成為魔王吧》

869 回覆
20 Like 1 Dislike
M底你唔出文係度吹水想點

我就係未想正式出文先係依個POST到出文

無得你唔想

到開新post出文又貼翻吹水post的文頂幾日,識玩
M底你唔出文係度吹水想點

我就係未想正式出文先係依個POST到出文

無得你唔想

到開新post出文又貼翻吹水post的文頂幾日,識玩

原來有計過數
終於幫主張角色改完名
終於幫主要角色改完名
終於幫主要角色改完名

日出之城—帝都‧彌法 (Nipa) * Niphates*傳說中可以俯瞰伊甸園的聖山,帝都取名‘彌法’—有地平線之上,日出國度的意思。

依家公開主角既名先,你地ff下~

男主角:卡利爾 Karli
女主角:伊莫珍 Imogen
女主角:艾蕾卡 Erica
寫大綱用左一半時間上網搵資料寫名,我屌。

依篇故以冒險同懸疑為主,劇情都比較沉重。

上網狂煲啲捉鬼既片,睇到我勁淆囉依家

渣ga

你係寫緊新故定第三季

渣ga

唔驚,叫水龍巴攬實你

你係寫緊新故定第三季

應該新故

你係寫緊新故定第三季

應該新故

有咩問題

寫故寫到比大學做project仲認真
終於幫主要角色改完名

日出之城—帝都‧彌法 (Nipa) * Niphates*傳說中可以俯瞰伊甸園的聖山,帝都取名‘彌法’—有地平線之上,日出國度的意思。

男主角唔係卡斯特
終於幫主要角色改完名

瘋狂3p
文?
終於幫主要角色改完名

瘋狂3p

卡利爾由千米洞深帶著日記爬了回來,受到英雄式的歡迎,青梅竹馬的伊莫珍看到卡利爾平安無事回來後先來一段[重甜],這時王女艾蕾卡到達村莊保護村民,得知卡利爾的事蹟後,希望可借助卡利爾的力量,這時又一段[重甜],之後卡利爾過著左右逢源的生活,不停[重甜][重甜]

渣ga

唔驚,叫水龍巴攬實你

okok
其實諾門巴堆野只係 sum up
時序唔難估
睇技能就知大概係卡斯特二轉前後
貌似仲未加入黑邪翼
但最大問題係地點
俄服和尼服一樣有四城加教皇區
所以帝都喺邊先係問題

btw 卡斯特

M底唔出文 我都少咗上登
同樹巴一樣
時序唔難估
貌似仲未加入黑邪翼
但最大問題係地點
所以帝都喺邊先係問題

btw 卡斯特

同樹巴一樣

樓主破壞左我地既連登體驗
可唔可以告佢
好快出了,今次大綱寫得好認真
時序唔難估
貌似仲未加入黑邪翼
但最大問題係地點
所以帝都喺邊先係問題

btw 卡斯特

同樹巴一樣

二轉已有影綁?

四城個個server位置都應該一樣,係睇玩家點建設,但姆大陸的大少,第二季最後俾斯麥收到和也於母服發現熱源的通知,再發兵母服,由西邊古滋趕到東面,聯兵還在和百賢大賢激戰中,姆大陸的大小當住橫跨東西兩極大約半小時至一小時路程。

而新故帝國加每個大洞旁的薩多族村落,成個架構設定應該唔會太細,而大洞應該會設定為玩家不能進入區域的區域,姆大陸還有這麼大的地方可放下帝國的設定?

時間線又不像魔女的故事線那樣是過去式,在過去的話可用劇情補充填洞後變成姆大陸,但卡斯特的出場說明故事是′現在′
時序唔難估
貌似仲未加入黑邪翼
但最大問題係地點
所以帝都喺邊先係問題

btw 卡斯特

同樹巴一樣

二轉已有影綁?

四城個個server位置都應該一樣,係睇玩家點建設,但姆大陸的大少,第二季最後俾斯麥收到和也於母服發現熱源的通知,再發兵母服,由西邊古滋趕到東面,聯兵還在和百賢大賢激戰中,姆大陸的大小當住橫跨東西兩極大約半小時至一小時路程。

而新故帝國加每個大洞旁的薩多族村落,成個架構設定應該唔會太細,而大洞應該會設定為玩家不能進入區域的區域,姆大陸還有這麼大的地方可放下帝國的設定?

時間線又不像魔女的故事線那樣是過去式,在過去的話可用劇情補充填洞後變成姆大陸,但卡斯特的出場說明故事是′現在′

追返去主角群拎左變態張地圖後地圖顯示既地點,加上雪精靈村長得知地圖後地點名既反應後,應該總有好多秘境
M底係咪想一個世界觀作n 咁多個故?
時序唔難估
貌似仲未加入黑邪翼
但最大問題係地點
所以帝都喺邊先係問題

btw 卡斯特

同樹巴一樣

二轉已有影綁?

追返去主角群拎左變態張地圖後地圖顯示既地點,加上雪精靈村長得知地圖後地點名既反應後,應該總有好多秘境

新故=第三季外傳(好似係)
咁地圖應該係新世界
今日有文
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞