[一日五萬字][吹水區][m底作者]《一起成為魔王吧》

869 回覆
20 Like 1 Dislike
只有廢柴父母先要仔女俾家用
https://lihkg.com/thread/286848?ref=ios

我唔覺得比有咩問題,但全世界都覺得自己老豆老母係垃圾,賤人先恐怖

連登logic
全部女人都係雞,所有強姦案都係勞資糾紛
好撚多小學雞人講佢又講
https://lihkg.com/thread/286848?ref=ios

我唔覺得比有咩問題,但全世界都覺得自己老豆老母係垃圾,賤人先恐怖

連登logic
好撚多小學雞人講佢又講

我係打機post都同人嘈過交
打左「~~」就比佢屌係表情撚
真係笑撚左

連登logic
好撚多小學雞人講佢又講

上連登,勿認真,本身大家都係假膠講下笑,到變撚咗日日假膠變真心膠
係真心煩膠
cc台痴撚線就不嬲架啦

連登logic
好撚多小學雞人講佢又講

上連登,勿認真,本身大家都係假膠講下笑,到變撚咗日日假膠變真心膠
係真心煩膠

好多時係矯枉過正
唔打表情呢個風氣我係接受到
因為打得太多5p字+表情真係某程度imply左你係好細個心態未必好成熟好難溝通
但打條蛇仔你都無限上綱上線話人表情撚仲係到好威威咁我就覺得...
會唔會雖然佢無打表情但比表情撚更不堪
其實CC台係咩?

唔通真係物以類聚?咁多位毒毒好似有個tone係到咁
好想知現實佢地係咩人
好想知現實佢地係咩人

係咪樓主分身黎
唔開post去左留言
好想知現實佢地係咩人

係咪樓主分身黎
唔開post去左留言

無錯,平時都比你地m得多,轉個分身遲d s返你地
好想知現實佢地係咩人

係咪樓主分身黎
唔開post去左留言

好想知現實佢地係咩人

係咪樓主分身黎
唔開post去左留言

連登價值觀好痴線
話說,岩健巴本passportr呢
好想知現實佢地係咩人

係咪樓主分身黎
唔開post去左留言

用錯account覆?(筆記)
我先係分身wor

推填區

推填區

你返到香港未
我先係分身wor

no扮

推填區

你返到香港未

琴晚返到啦,準備聽日一早排隊
我先係分身wor

no扮

唉屌你出文啦

屌你出文啦 咁多口水
我先係分身wor

no扮

唉屌你出文啦

屌你出文啦 咁多口水

沒有文的日子
冇文的第n分鐘
比個deadline自己,今星期內開新故
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞