[一日五萬字][吹水區][m底作者]《一起成為魔王吧》

869 回覆
20 Like 1 Dislike
所以裝甲師係六轉嘅機佬?
食個早餐打段文就去左咁多內容討論,好彩冇打埋第二季感想,下次都係短短兩句算

打埋啦,我早餐都未食就要開工。尋日講明唔爆反記都爆左,4點瞓

第三季出咪打比你
其實每個服的服飾同建築物風格係跟番本身地區文化?例如得日本仔先有武士刀,歐洲地區的服就西式城堡咁

會講,係有傾向性。蒼蒹暫定係先知,佢地已經將教會改變成神社。修女變巫女

只要技能唔郁,GM都唔會用惡意設計ban佢地

會唔會有拎方天畫戟嘅暴君

騎赤兔既呂布

判官關羽
守魂使趙雲
原靈諸葛亮

班油王先誇張

屌講講下想寫俾斯密既下場Tim
其實每個服的服飾同建築物風格係跟番本身地區文化?例如得日本仔先有武士刀,歐洲地區的服就西式城堡咁

會講,係有傾向性。蒼蒹暫定係先知,佢地已經將教會改變成神社。修女變巫女

騎赤兔既呂布

判官關羽
守魂使趙雲
原靈諸葛亮

班油王先誇張

油王係咪課金團隊黎

騎赤兔既呂布

判官關羽
守魂使趙雲
原靈諸葛亮

班油王先誇張

油王係咪課金團隊黎

重課

騎赤兔既呂布

判官關羽
守魂使趙雲
原靈諸葛亮

班油王先誇張

油王係咪課金團隊黎

重課

咪講過,粒附魔石都用8把傳奇武器融出嚟

騎赤兔既呂布

判官關羽
守魂使趙雲
原靈諸葛亮

班油王先誇張

油王可以有咩傳說人物
阿拉丁?穆罕默德?
食個早餐打段文就去左咁多內容討論,好彩冇打埋第二季感想,下次都係短短兩句算

打埋啦,我早餐都未食就要開工。尋日講明唔爆反記都爆左,4點瞓

雖然只係小小感想,但俾你感受下平時毒毒追你文時的感覺都幾好阿,當然你想睇文的感覺唔知要乘大多少倍先同我地一樣

雖然只係小小感想,但俾你感受下平時毒毒追你文時的感覺都幾好阿,當然你想睇文的感覺唔知要乘大多少倍先同我地一樣

唉呀呀~~~

騎赤兔既呂布

判官關羽
守魂使趙雲
原靈諸葛亮

班油王先誇張

油王係咪課金團隊黎

重課

提過新世界物品可換現金,即係可用現金買神裝?

騎赤兔既呂布

判官關羽
守魂使趙雲
原靈諸葛亮

班油王先誇張

油王可以有咩傳說人物
阿拉丁?穆罕默德?

當然係穆罕默德二世啦 佢打爆左東羅馬帝國啵。

騎赤兔既呂布

判官關羽
守魂使趙雲
原靈諸葛亮

班油王先誇張

油王係咪課金團隊黎

重課

課金買錢,錢再買裝

判官關羽
守魂使趙雲
原靈諸葛亮

班油王先誇張

油王係咪課金團隊黎

重課

課金買錢,錢再買裝

你咁理解,新世界既貨幣係港紙,課金果啲係英鎊。你唔可以直接用英鎊,差價會食水好深。深丁唔係一般人課得起。
放心會平衡到

判官關羽
守魂使趙雲
原靈諸葛亮

班油王先誇張

油王係咪課金團隊黎

重課

課金買錢,錢再買裝

你咁理解,新世界既貨幣係港紙,課金果啲係英鎊。你唔可以直接用英鎊,差價會食水好深。深丁唔係一般人課得起。
放心會平衡到

講到設定一向對樓豬有信心,反而想知可以合石的傳奇是否要在新世界打回來才可合?因為加奈都為左小黃花而唔要傳奇

諗諗下個post唔係M底開叫樓豬都有點怪
新世界有幾多個大組
和也終於比人打柒
和也妹控都有放生過加奈,而伊米隻臭雞冇寫到下場
和也逼到龍角隊長要拎第二把刀出黎
近戰法師係新世界都有啲名氣
係自身屬性力敏輸比近戰之下
其實都好勁
如果換左勇伯去打應該一把刀二下完場

蒼廉話有帝騎兵就可以進攻
主角團光環又要繼續了

如果唔同伏既教皇去一齊去左新世界
系統會點分教皇先知
仲有啲神恩點算
幾時出嗰十幾個外傳呀?

你地覺得第二季同第一季分別點 話哂都完左。

第一季同第二季最大分別應該係個世界觀
第二季果時真係哇左一聲,所以我先覺得第三季會講其實隻game係異世界
中文程度方面唔多作太多意見,我自己中文廢到傻
不過有時可唔可以唔好彈一兩句鳩野,例如:咩轉角遇到愛
明明好認真投入緊,無啦啦俾佢ruin左個心情
統一返成篇既風格好似好d(認真or鳩鳩地)

弟二季個世界觀開始成形 多線發展
感覺非常良好 我好鐘意啲世界觀夠大既性定

錯字都仲有 但對睇文流暢度都無咩影響
可能自動幫你過濾左

Btw和也個角色係咪參考大陸套近戰法師
幾時出嗰十幾個外傳呀?

分別都睇得出係性格麻麻,成日想吊人癮

有無諗過抖幾耐

騎赤兔既呂布

判官關羽
守魂使趙雲
原靈諸葛亮

班油王先誇張

廢老失業
臨比老細炒之前仲比同事撚狗咁撚
和也逼到龍角隊長要拎第二把刀出黎
近戰法師係新世界都有啲名氣
係自身屬性力敏輸比近戰之下
其實都好勁
如果換左勇伯去打應該一把刀二下完場

蒼廉話有帝騎兵就可以進攻
主角團光環又要繼續了

如果唔同伏既教皇去一齊去左新世界
系統會點分教皇先知
仲有啲神恩點算

所以蒼蒹係先知

騎赤兔既呂布

判官關羽
守魂使趙雲
原靈諸葛亮

班油王先誇張

廢老失業
臨比老細炒之前仲比同事撚狗咁撚

人地冇功都有勞
應該唔會炒左佢既
但可能冇得再管理成隊軍隊
幾時出嗰十幾個外傳呀?

第一季同第二季最大分別應該係個世界觀
第二季果時真係哇左一聲,所以我先覺得第三季會講其實隻game係異世界
中文程度方面唔多作太多意見,我自己中文廢到傻
不過有時可唔可以唔好彈一兩句鳩野,例如:咩轉角遇到愛
明明好認真投入緊,無啦啦俾佢ruin左個心情
統一返成篇既風格好似好d(認真or鳩鳩地)

弟二季個世界觀開始成形 多線發展
感覺非常良好 我好鐘意啲世界觀夠大既性定

錯字都仲有 但對睇文流暢度都無咩影響
可能自動幫你過濾左

Btw和也個角色係咪參考大陸套近戰法師

咩嚟?當然唔係
因為第三季佢會同加奈隊親兵開片,呀妹玩組合技,大佬打近戰。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞