[一日五萬字][吹水區][m底作者]《一起成為魔王吧》

869 回覆
20 Like 1 Dislike
其實見到和也被人秒,我心諗:
呢條友終於有今日

實力上係咁其實冇問題,問題係個鋪墊上,之前用好多章節講到和也勁撚到識飛,轉頭俾人秒殺收角係極倉促同埋錯愕

殺得倉促
結尾草草收尾就事實
因為幾場大戰連住
m 底都冇咩心機寫

唔關實力事

你寫出黎唔理係草草定係點
比我既感覺就係佢地實力差天共地

純M:依個係後記唔係結局所以戰鬥係精簡啲

我諗返起ZORO都比鷹眼秒
但秒得有意義 而且鷹眼係新世界(都係新世界 )七武海之一
實力強弱一目了然

但呢種武士初次正式登場就秒殺第二季用左好多筆墨描述既強手
真心措手不及

但係個武士好似都係d勁野,而且如果勁野武士同和也呢個隊長級既法師打近戰都要打好耐,咁既紅櫻守到城你都唔信啦高手過招都只係彈指之間

彈唔彈指就要睇下佢想點寫
佢寫其他情報唔係彈指架嘛問題係

而且武士勁唔勁野唔係我地話 係睇文章舖排
我見元帥走個陣比我既感覺係 啊有日本武士 而唔係 嘩DIU有個勁到好出名既武士 咁

俾斯麥內心戲:
哇屌!無啦啦彈二百隻好撚好揪既日本武士黎!
今次唔走實變刺身都似!

其實pure m都唔係想寫到和也曉飛
而係想用和也黎突出尼服係有六口既時候
安穩太耐 不思進取既弱

我feel唔到內心戲喎巴打哈哈

用佢黎突出唔係問題
但突出完就死係武士下就覺得好shocked
呢條友終於有今日

我有d不捨
覺得佢都唔係壞人
呢條友終於有今日

我有d不捨
覺得佢都唔係壞人

妹控
呢條友終於有今日

我有d不捨
覺得佢都唔係壞人

妹控

一個會利用阿妹的妹控
呢條友終於有今日

我有d不捨
覺得佢都唔係壞人

妹控

你地都唔要和也可以比我
和也係其中一個人氣角色會死,另一個係加奈

突發劇透

劇透?!咪死左囉

劇透?!咪死左囉

點解你係覆我個留言但都唔係reply to我個留言
好好解釋下

加奈死左喇咩
加奈....死咗咩? 好似係教皇到復活咗

唔是話佢有護心石只係臨死前比人瘋狂BBQ架咩

有護心石 但都係死左
只不過係死過翻生
但都係死左

有護心石 但都係死左
只不過係死過翻生
但都係死左

你肯定佢講既死係呢種有護心石既死?

有護心石 但都係死左
只不過係死過翻生
但都係死左

又話有護撚石,俾返條撚我

有護心石 但都係死左
只不過係死過翻生
但都係死左

又話有護撚石,俾返條撚我

要死左先可以復活
所以係有死到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞