[一日五萬字][吹水區][m底作者]《一起成為魔王吧》

869 回覆
20 Like 1 Dislike
和也逼到龍角隊長要拎第二把刀出黎
近戰法師係新世界都有啲名氣
係自身屬性力敏輸比近戰之下
其實都好勁
如果換左勇伯去打應該一把刀二下完場

蒼廉話有帝騎兵就可以進攻
主角團光環又要繼續了

如果唔同伏既教皇去一齊去左新世界
系統會點分教皇先知
仲有啲神恩點算

所以蒼蒹係先知

但係要教皇先發動到大崩壞
姐係可以好多個教皇都有得去新世界啦
幾時出嗰十幾個外傳呀?

你地覺得第二季同第一季分別點 話哂都完左。

分別都睇得出係性格麻麻,成日想吊人癮

有無諗過抖幾耐

今次唔知呀。下一篇個地下傳說唔會好長10~30萬字左加
其實都好勁

主角團光環又要繼續了

系統會點分教皇先知
仲有啲神恩點算

所以蒼蒹係先知

唔一定下下比人打爆先入到新世界既~
其實都好勁

主角團光環又要繼續了

系統會點分教皇先知
仲有啲神恩點算

所以蒼蒹係先知

我意思係,教皇入新世界之後會變先知,本服會重新選教皇
幾時出嗰十幾個外傳呀?

有無諗過抖幾耐

保守估計最後應該有六七十萬字
俾斯密下場

俾斯密一到店,所有喝酒的人便都看著他笑,奧琳叫道:「俾斯密,你臉上又添上新傷疤了!」他不回答,對櫃裡說:「兩杯啤酒,要一碟茴香豆。」便排出九枚龍幣。他們又故意的高聲嚷道:「你一定又侵佔了人家的伺服器了!」俾斯麥睜大眼晴說:「你怎麼這樣憑空污人清白……」「什麼清白?我前天親眼見你屁滾尿流的從其他伺服器撤退,被日本人吊著打。」孔乙己便漲紅了臉,額上的青筋條條綻出,爭辯道:「撤退不能算輸……入侵!……幹部的事,能算輸麼?」接連便是難懂的話,什麼「要搶熱源」,什麼「德意志的榮耀」之類,引得眾人都鬨笑起來:店內外充滿了快活的空氣。
俾斯密下場

俾斯密一到店,所有喝酒的人便都看著他笑,奧琳叫道:「俾斯密,你臉上又添上新傷疤了!」他不回答,對櫃裡說:「兩杯啤酒,要一碟茴香豆。」便排出九枚龍幣。他們又故意的高聲嚷道:「你一定又侵佔了人家的伺服器了!」俾斯睜大眼晴說:「你怎麼這樣憑空污人清白……」「什麼清白?我前天親眼見你屁滾尿流的從其他伺服器撤退,被日本人吊著打。」孔乙己便漲紅了臉,額上的青筋條條綻出,爭辯道:「撤退不能算輸……入侵!……幹部的事,能算輸麼?」接連便是難懂的話,什麼「要搶熱源」,什麼「德意志的榮耀」之類,引得眾人都鬨笑起來:店內外充滿了快活的空氣。

自膠
俾斯密下場

俾斯密一到店,所有喝酒的人便都看著他笑,奧琳叫道:「俾斯密,你臉上又添上新傷疤了!」他不回答,對櫃裡說:「兩杯啤酒,要一碟茴香豆。」便排出九枚龍幣。他們又故意的高聲嚷道:「你一定又侵佔了人家的伺服器了!」俾斯麥睜大眼晴說:「你怎麼這樣憑空污人清白……」「什麼清白?我前天親眼見你屁滾尿流的從其他伺服器撤退,被日本人吊著打。」孔乙己便漲紅了臉,額上的青筋條條綻出,爭辯道:「撤退不能算輸……入侵!……幹部的事,能算輸麼?」接連便是難懂的話,什麼「要搶熱源」,什麼「德意志的榮耀」之類,引得眾人都鬨笑起來:店內外充滿了快活的空氣。

孔乙己,一睇就知
其實都好勁

主角團光環又要繼續了

系統會點分教皇先知
仲有啲神恩點算

所以蒼蒹係先知

我知
但新世界照計可以容許多過一個教皇存在架ma
其實都好勁

主角團光環又要繼續了

系統會點分教皇先知
仲有啲神恩點算

所以蒼蒹係先知

無限量產教皇係呢鋪
其實都好勁

主角團光環又要繼續了

系統會點分教皇先知
仲有啲神恩點算

所以蒼蒹係先知

無限量產教皇係呢鋪

又唔會既~可能有任期之類,教皇名格會比人燉東菇
其實都好勁

主角團光環又要繼續了

系統會點分教皇先知
仲有啲神恩點算

所以蒼蒹係先知

無限量產教皇係呢鋪

我意思係做完教皇去新世界變先知
之後又選多個教皇
Loop....
其實都好勁

主角團光環又要繼續了

系統會點分教皇先知
仲有啲神恩點算

所以蒼蒹係先知

無限量產教皇係呢鋪

我意思係做完教皇去新世界變先知
之後又選多個教皇
Loop....

一堆先知,高凡推線流,輪住召高凡出來彈開敵軍佔地
幾時出嗰十幾個外傳呀?

有無諗過抖幾耐

M底好快忍唔住出文
幾時出嗰十幾個外傳呀?

有無諗過抖幾耐

M底好快忍唔住出文

一陣打個intro,下晝開始做資料搜集先
幾時出嗰十幾個外傳呀?

有無諗過抖幾耐

M底好快忍唔住出文

一陣打個intro,下晝開始做資料搜集先

唔肯自己開POST搞到我成朝係舊post到等
你好好諗下應該點補償
咩係結局 咩係後記
我已經分唔清了
1. 如果要有教皇先引發到大崩壞,咁小服教皇一直放棄同被殺,咪會一路俾人勞役囉?呢種唔算惡意設定咩?

2. 另外除咗大崩壞(大組幫拖/npc幫拖)之外,仲有冇其他方法?而且蕾講過查布死咗會幫拖,咁蕾去咗邊?

3. 德軍講過會有撤離日,係指佢地自定日期,定係魔王設定上有限時間?

4. 假如大組黎到幫拖都唔夠打會點?咁咪仆晒街

5. 日本仔可唔可以幫手做魔王入侵其他服?一個服可唔可以同時間入侵幾個服?

我估引發大崩壞除左教皇覺悟應該仲有其他條件,如果唔係德軍就唔會定左一個限期比自己盡搶資源

布查可能設定上未死(回歸拉落=/=死亡)

反而我想知如果有人用左水晶而黎救母服但打輸左咁母服咪好慘sosad 本來有癲雷掃清魔王
個故我覺得無問題,但我覺得你既用字有時都仲係有點奇怪

即係有時你會貶詞褒用(或相反),要有紙言先可以爬返文舉例
其實呢季真係好熱血,佢地反攻嗰下係有哂畫面起哂雞皮,同之前季d城戰比我覺得今季既打仗更加有畫面、清晰左
1. 如果要有教皇先引發到大崩壞,咁小服教皇一直放棄同被殺,咪會一路俾人勞役囉?呢種唔算惡意設定咩?

2. 另外除咗大崩壞(大組幫拖/npc幫拖)之外,仲有冇其他方法?而且蕾講過查布死咗會幫拖,咁蕾去咗邊?

3. 德軍講過會有撤離日,係指佢地自定日期,定係魔王設定上有限時間?

5. 日本仔可唔可以幫手做魔王入侵其他服?一個服可唔可以同時間入侵幾個服?

1)唔算

2)布查唔係被殺,仲有布查真係被殺,佢都只會毀滅普拉姆斯

3)佢地定

4)冇錯

5)會講,第三季開頭。

有關第一點,遇到強敵就放棄,冇資格入新世界,抵比人屠。正如當時母服屠俄服佢地都好享受,一到德軍入城就喊哂口咁

第四點,德軍本身每個小服都強,佢地係新世界兵力充足先分到人去打小服,如果唔係佢地唔會有多餘人手出現係小服。所以紅櫻武士派成200人去救小服就知佢地幾等人用,不惜兵行險著去救人了
新讀者留名

1)唔算

3)佢地定

4)冇錯

5)會講,第三季開頭。

有關第一點,遇到強敵就放棄,冇資格入新世界,抵比人屠。正如當時母服屠俄服佢地都好享受,一到德軍入城就喊哂口咁

第四點,德軍本身每個小服都強,佢地係新世界兵力充足先分到人去打小服,如果唔係佢地唔會有多餘人手出現係小服。所以紅櫻武士派成200人去救小服就知佢地幾等人用,不惜兵行險著去救人了

又SKIP左我個REPLY

1)唔算

3)佢地定

4)冇錯

5)會講,第三季開頭。

又SKIP左我個REPLY

都叫答左你問題啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞