[少年監獄] 感受沙咀 Thank you sir Thank you sir

1001 回覆
497 Like 14 Dislike
前主任留名

做乜唔撈?

1.戈
2.虎
3.秋
4.子藍
5.君實
6.音

Sorry sir 同sir報講漏左
1.戈
2.虎
3.秋
4.子藍
5.君實
6.楚
7.音

1.戈
2.虎
3.秋
4.子藍
5.君實: 出名好人
6.楚:幫手令呀勇同衡仔和好
7.音: 衡仔病左個陣好照顧佢

1.戈
2.虎
3.秋
4.子藍
7.音: 衡仔病左個陣好照顧佢(未找過衡仔數)
8.看更打雜: 旋風腿踢屎忽

1.戈:曾經因為同阿勇既恩怨而逗過衡仔,到底衡仔可唔可以得到戈sir既原諒呢?!
2.虎: 成日俾衡仔話好似老虎咁惡
3.秋
4.子藍
5.君實: 出名好人,找板好溫柔

1.戈:曾經因為同阿勇既恩怨而逗過衡仔,到底衡仔可唔可以得到戈sir既原諒呢?!
3.秋
4.子藍
9.戴:教PE 猛揸住蔡衡啲肚肥膏唔放

歡迎繼續補充

1.戈
2.虎
3.秋
4.子藍
5.君實
6.音

1.戈
2.虎
3.秋
4.子藍
5.君實
6.楚
7.音

1.戈
2.虎
3.秋
4.子藍

1.戈
2.虎
3.秋
4.子藍

3.秋
4.子藍

3.秋
4.子藍

歡迎繼續補充

唔記得左邊個阿sir俾跌打酒衡仔搽
前主任講兩句喇 點睇沙咀

唔講太多啦,進步係需要時間
我認同要教好人有好多條路 暴力只不過係最直接果條路
前主任留名

做乜唔撈?

點解要做?
lm

1.戈
2.虎
3.秋
4.子藍
5.君實
6.楚
7.音

1.戈
2.虎
3.秋
4.子藍

1.戈
2.虎
3.秋
4.子藍

3.秋
4.子藍

3.秋
4.子藍

歡迎繼續補充

唔記得左邊個阿sir俾跌打酒衡仔搽

同sir報好似係子藍sir
轉倉留名
突然諗到
如果同呀SIR報報下野打黑痴會發生咩事
探訪喊左
戰力排行榜
屌你地 online game咩

突然諗到
如果同呀SIR報報下野打黑痴會發生咩事

不外乎食雞翼,打手掛
每日每秒都話你個肚腩咩事啊
其實係咪主任級唔使打人 打人多數散仔?

最低級果啲係2級懲教助理 會唔會無得打人
正常阿sir已經係懲教主任

你以為懲教助理唔係阿sir?
係咪未撚瞓醒啊

主任級係白衫唔會理呢啲野架啦
以上講果啲阿sir應該全部都係員佐級(aoi 同 aoii)
綠衫果堆

其實主任響個故入面有出現過
就係巡監
班阿sir響度問有冇人有投訴果陣
留名
其實係咪主任級唔使打人 打人多數散仔?

最低級果啲係2級懲教助理 會唔會無得打人
正常阿sir已經係懲教主任

你以為懲教助理唔係阿sir?
係咪未撚瞓醒啊

主任級係白衫唔會理呢啲野架啦
以上講果啲阿sir應該全部都係員佐級(aoi 同 aoii)
綠衫果堆

其實主任響個故入面有出現過
就係巡監
班阿sir響度問有冇人有投訴果陣

咁一粒花個啲係咪都唔使教倉多數坐office?
認真問想知
轉倉留名
前主任講兩句喇 點睇沙咀

唔講太多啦,進步係需要時間
我認同要教好人有好多條路 暴力只不過係最直接果條路

食屎飲精夠哂直接啦
加速
前主任留名

屌你老母啦 濫用私刑
留名
文呢?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞