[少年監獄] 感受沙咀 Thank you sir Thank you sir

1001 回覆
497 Like 14 Dislike
live咗
lm
good morning sir
新post留名
今晚出文

寫要時間嫁

衡仔 你依家白牌黎㗎喇 想拎期走嘅節奏要再快啲呀 明唔明白
thank you sir 1 ,l!同學,我見你有段打左子紅sir,請問子紅sir同子藍sir係咪兩個人
同埋楚sir同音sir係咪hehe

「記住啊, 落左山既,有啲咩事,都同戈sir 君實sir講左先, 實在搞唔掂既,就可以搵我或者子紅sir, 楚sir嫁啦」
音sir關心道

佢家下子紅sir,又變翻做子藍sir

個死肥仔爆撚咗阿sir真名出嚟啊屌
子雄sir

Good evening sir thank you sir 請准許我學童進入 thank you sir thank you sir 號倉 thank you sir

其實咁叫點知你入幾多號倉 又唔係打數順住
Good evening sir thank you sir 請准許我學童進入 thank you sir thank you sir 號倉 thank you sir

屌你老母 你要進入啲咩 你要進入呀sir呀?
你暗戀呀sir呀? 你知唔撚知呢到邊個牌頭呀 屌你老母
*雞翼十隻*
有無人可以排到最巴嘅阿sir次序出黎 睇到依家最好人好似係音sir 虎sir同戈sir好似最撚巴

搵人整合個戰力排行榜出黎
有無人可以排到最巴嘅阿sir次序出黎 睇到依家最好人好似係音sir 虎sir同戈sir好似最撚巴

一入黎嗰個踢兩腳一定係掃地僧

其實咁叫點知你入幾多號倉 又唔係打數順住

上左腦以為完全唔比講個4字
係時候找數啦喎
其實係咪主任級唔使打人 打人多數散仔?

最低級果啲係2級懲教助理 會唔會無得打人
正常阿sir已經係懲教主任

最好quote埋事跡

我都想要個人物關係圖同戰力分析
而家太多角色有時分唔到邊個打邊個

1.戈
2.虎
3.秋
4.子藍
5.君實
6.音
正評不解釋

1.戈
2.虎
3.秋
4.子藍
5.君實
6.音

同sir報 我係嚟留名嘅

1.戈
2.虎
3.秋
4.子藍
5.君實
6.音

Sorry sir 同sir報講漏左
1.戈
2.虎
3.秋
4.子藍
5.君實
6.楚
7.音

1.戈
2.虎
3.秋
4.子藍
5.君實
6.音

1.戈
2.虎
3.秋
4.子藍
5.君實
6.楚
7.音

1.戈
2.虎
3.秋
4.子藍
5.君實: 出名好人
6.楚
7.音: 衡仔病左個陣好照顧佢
[quote]有無人可以排到最巴嘅阿sir次序出黎 睇到依家最好人好似係音sir 虎sir同戈sir好似最撚巴

1.戈
2.虎
3.秋
4.子藍
5.君實
6.音

1.戈
2.虎
3.秋
4.子藍
5.君實
6.楚
7.音

1.戈
2.虎
3.秋
4.子藍
5.君實: 出名好人
6.楚:幫手令呀勇同衡仔和好
7.音: 衡仔病左個陣好照顧佢
落左山應該冇咁巴

屌你老母 你要進入啲咩 你要進入呀sir呀?
你暗戀呀sir呀? 你知唔撚知呢到邊個牌頭呀 屌你老母
*雞翼十隻*

lm
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞