[少年監獄] 感受沙咀 Thank you sir Thank you sir

1001 回覆
497 Like 14 Dislike
留名
其實入面到底有無人敢喺高年級面前幫人抱不平

我實際啲,想知有冇高年班會同低年班一齊hea,唔做老屎忽
睇左兩日 live左
無啦?
恭喜見成工
加油肥衡
同sir報,YA係咪21歲或以上?冇J,S咁巴?Good evening sir,thankyou sir

我係故入面,同post入面答左好多次

麻煩追post
其實入面到底有無人敢喺高年級面前幫人抱不平

我實際啲,想知有冇高年班會同低年班一齊hea,唔做老屎忽

故入面再講
文呢?
同sir報,YA係咪21歲或以上?冇J,S咁巴?Good evening sir,thankyou sir

我係故入面,同post入面答左好多次

麻煩追post

sorry sir自收兩件

自己掌自己 掌到我話停為止
你升到三年級會唔會都係做老屎忽

樓主減左肥去左做培訓等拎走期,新人係肥仔
蔡衡:「郁啦死肥閪!屌你老母!都唔撚知你咁撚肥點解入到黎呢度!喂屌你老母,打數大聲啲啦打耙仔!」

蔡衡:「郁啦死肥閪!屌你老母!都唔撚知你咁撚肥點解入到黎呢度!喂屌你老母,打數大聲啲啦打耙仔!」

「你中意玩野啊嘛,呵呵」

要加返:「好你要玩呀嘛,呵呵」
句呵呵已經入晒你地腦
恭喜同學搵到工
恭喜哂有新工
樓主,想問下D 呀SIR係咪用真名叫 定你改過下?
樓主,想問下D 呀SIR係咪用真名叫 定你改過下?

又唔會入沙咀同呀sir say hi嘅 就算係唔係真名都有呢個人就得
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞