[少年監獄] 感受沙咀 Thank you sir Thank you sir

1001 回覆
497 Like 14 Dislike
「無啊..係培訓對我差我先閪姐...不過已經和好左..無乜野了」
我解釋道

「但係我聽阿勇講, 你好撚串wor..叫你做體能訓練, 你話唔做! 就唔做! 係唔做! 」
三年班再旁說

「呃....咁佢果陣真係對我好差啊嘛...」
我都不知怎麼說了,但真的不想,新人組既事,會影響到宜家既事

「哇, 你都好臭串下wor ! 呢到唔比咁嫁!」
華利沙繼續說

「我知..我知, 我唔會再咁樣嫁啦..」
我雖然唔敢保證,但都暫時說出這番承諾

「咁我都明既...阿勇份人惡起上黎又真係幾惡死既...」
三年班既培傑說

「誒? 你點知既?」
我好奇問,因為佢好似好清楚阿勇既性格般
「我同佢都係做洗衣嫁嘛, 都係燙位,所以成日對住佢,我都知既..」

「噢..原來係咁.」

「咁你衰啲咩入黎嫁?」
眾人,都對罪名有興趣

「我....衰on9咯.......唉...」
我緩緩,簡單地,
道出自己的經歷

眾人聽完後,都同某些阿sir反應一樣,不過添加了更加多感受

「哇,咁都入到你, 我出返去都要小心啲了」

「你都算無辜wor..」

「唉..咁就要揹案底...」

呢啲說話,不斷,不斷在心頭飄著

難受嗎?
又不是

介意嗎?
又說不出

但原來被人當作負面教材

成為別人的教訓的時候

我會懷疑自己

我真係啲咁蠢既人?

「咁你地呢? 衰啲咩嫁? !」
我想拉開話題,於是問
「我就傷人19 咯」
華比沙說道
哦..又係同阿壯一樣,打人

「我衰非禮....唉..」
三年班既培傑說

「發生咩事啊 ? 」
我聽得出, 佢既歎息,有段故事

「無....我同識左好耐既一條女表白,不過可能狼左啲...錫左佢一啖,第二日就話我非禮....」

恩呵..聽落..

有啲悲傷..

我立即轉移話題:

「咁你呢? 你叫咩名啊? 」
我友善地,問了那個猥瑣樣

佢微微一頓,說
「你叫我揚帆得啦...」

「係啊..揚帆..你...衰啲咩嫁?」
我小心翼翼問了句

「哎唔好問啦, 唔重要...」
佢故意側過頭繼續磨鞋,想避開這個話題

不過華利沙幫佢回答了
「呢個人變態嫁, 佢衰啲咩公眾地方行為不檢, 當街磨J,好嘔心嫁」

哇, 真係有人夠姜做嫁?

「係啊屌..佢真係好撚變態嫁, 人又邋遢, 又閪, 右班既阿sir都唔中意佢.」
三年班說

看來這個倉,不討喜的人,仲有一個
「我一時控制唔到姐我...邊有你地講得咁嚴重啊..」
佢難堪地解釋道

「咁..你衰咩啊?」
我見氣氛又開始轉差,於是向最後一人問

王一智說
「偷野......」

於是大致上,我都略略了解左同倉既四人

倉內,五個人

都懷有不同的罪名,和原因

但相同的是,我地都係被判入黎的人

都是法官認為的,罪有應得
「你啊.唔好以為你今晚可以早訓偷懶啊.又連累我地, 你話,今次係第幾次?」
培傑又屌鬼道

「Sorry啊 傑哥..」
一智委屈道

「唔使Sorry啦 屌你等陣預備操到聽朝啦」
華利沙亦都放下狠話

看來今晚有人要不好受了
正,有文
間倉咁多變態
想睇衡仔屌人 加入建制
想睇衡仔屌人 加入建制

等睇肥衡講
「得 ..你中意玩野丫嘛, 等我慢慢搞你,呵呵」
想睇衡仔屌人 加入建制

等睇肥衡講
「得 ..你中意玩野丫嘛, 等我慢慢搞你,呵呵」

老屎忽
咁都完全解釋哂點解啲阿sir會咁閪
得,話我肥丫嘛,得,呵呵!
好正
Thank you sir 唔該同學
終於等到再次出文
華利沙講嘢好似好好笑
小建議,人哋問你衰咩入去果啲情節可以飛,次次一樣唔使描述啦。
肥衡快啲埋堆,咪畀人恰
Sorry呀衡哥傑哥利哥
今晚會唔會有文
好,你想唔出文呀嘛,我慢慢同你玩,呵呵
加油樓主
皮已正
Good evening sir good evening sir 同sir報幾點先有文呀 good evening sir thank you sir
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞