[少年監獄] 感受沙咀 Thank you sir Thank you sir

1001 回覆
497 Like 14 Dislike
樓主,想問下D 呀SIR係咪用真名叫 定你改過下?

post開頭講左
我鳩改
樓主,想問下D 呀SIR係咪用真名叫 定你改過下?

post開頭講左
我鳩改

識唔識 RC389927?
呵呵 得!
Live!

12點再出

12點再出

尋晚得咁少文
找數啦
見成工啦

依家等人事部電話

夜晚出文慶祝先

咩IT工? 邊頭番呀

寫app

行家

前輩好

恭喜加入 IT 狗行列
iOS 定 An ? 我兩樣都寫但比較多 iOS

12點再出

呵呵!得!
Live
見成工啦

依家等人事部電話

夜晚出文慶祝先

咩IT工? 邊頭番呀

寫app

行家

前輩好

恭喜加入 IT 狗行列
iOS 定 An ? 我兩樣都寫但比較多 iOS

我比較想ios多。

落實返工日子再睇睇環境先
支持
支持

多謝
咁遲先出文 係咪要成班阿sir等你一個呀
你咁鍾意玩野 我就同你慢慢玩 呵呵

講笑 支持
等文
等文
文?
頭上既燈泡, 再次亮起

天未放晴,但大翼sir既醒神招呼,已經殺埋身

「S~~~! ! !」
大翼sir拖長了音嗌道

「Yes sir !」

「S~~~! ! !」

「Yes sir !」

「全部開始摺毯 !」

「Yes sir Thank you sir !」

我地各自一邊忙著自己的功夫,一邊等著去廁所

第八日了

雖然呢八日,讓我開始習慣在凌晨的四點九起身

但都係覺得好撚巴

巴在咁早起身,巴在等陣戈sir check 房既壓力
偌大的倉內,充斥住我們五人忙碌的身影

來到A座跟著大棚, 擺房有少少差異,但都同B座時大同小異

但我覺得,呢啲差異一定係戈sir找數既理由

所以我都盡力睇住其他人點擺,我就點擺

終於, 一串鑰匙碰撞聲,由遠至近.從門口方向傳來.

我地都知道,果個聲音係戈sir

鑰匙聲到達A座

空氣立即多了份熾熱
「A座停筍 !」
如落雷的聲音一般, 戈sir這下雷鳴讓我們企在床旁,不再動彈

「全部除剩底褲 !」

「Yes sir Thank you sir !」

我們S不敢怠慢,立即開始除衫除褲

將睡衣睡褲,底衫推入床底,然後只穿著底褲企在床邊

冰冷既空氣,讓人起雞皮

但戈sir等陣check房既恐懼,更加讓人發冷

戈sir開始逐一幫四個倉開閘

開完後,值日既揚帆行了去門邊報開閘,然後推開門

空蕩既門口

迎來了戈sir既身影
佢既出場, 就好似一個大佬般, 眼內的瞳孔轉了一圈審視整個倉後,便走了入來

而值日既揚帆,一早舉左手

「報 !」
單字既命令,讓揚帆打了個震

「goo. good morning sir, 請批准我們S學童除內褲,身體檢查開始sir ,good morning sir thank you sir !」

「除褲 ! 」
滑稽的命令,帶著嚴肅既壓力

「Yes sir thank you sir !」
我地好似面對嚴厲的阿爸一樣,立即遵從

如出世般,赤裸地企在床邊

我地擺好姿勢,跟隨值日既打數開始做出身體檢查既動作

「good morning sir 1 」
我地高舉雙手過頭,完成第一個動作

但係
「哇屌啊 !」

阿爸既怒屌,隨即出現
我眼神雕著倉內既情況,正納悶戈sir屌啲咩既時候

戈sir向我行左過黎

我頓時明白咩事了

唉屌....

又黎
乜你咁撚肥都入黎
「你睇下個肚腩,沙咀無肥仔㗎喎」
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞