[少年監獄] 感受沙咀 Thank you sir Thank you sir

1001 回覆
497 Like 14 Dislike
多謝個part睇到流眼淚

多謝支持

其實每次有人擺祭有人走都好感人

尤其係出冊既果個

未擺祭前,

我其實覺得,阿勇出返去一定會再掂返黑果邊

你地知架啦,阿sir問既係一套,但自己心入面諗既一定係另外一套

但唔知點解, 聽完佢擺祭既說話

我同阿sir佢地,都會從心去相信佢

相信佢做得到佢既決定

而我之後既日子入面,阿勇都的確無被recall返黎

之後就唔知啦

不過老實講,阿勇真係個仆街黎既
佢蝦人的確有一套
後尾仲不自覺地被佢陰左我一獲

不過呢啲係後話,我就唔劇透住啦

不知不覺,都就黎寫到第五個post

如果唔係你地既反應同追文,我應該第一個post就放棄左寫落去

真係thank you sir 唔該咁多位同學支持

呢個月都算係煩心既一個月

屋企人嘈反左,要搬家,下個星期又開始第一日返工

買家私,出糧比家用,計畫人生, 等等等.......

總覺得,自己既人生依家先真正開始流動緊

感覺到有些責任,係時候自己揹返

但唔知點解我都keep到出文,哈哈

除左因為想回饋你地既支持啦
催催催,催你老母咩催,想打機啊

另一方面,其實我一路寫,都一路感覺到自己打出黎既文,有提醒到自己,比緊力量自己

提醒咁,我有啲承諾,未實現

不過呢啲係劇情之一,我唔講住啦

黎緊返工,時間應該會固定啲 希望啦

更文最快一日,最遲兩日
早睡早死,夜訓的鳥兒有文睇

下一篇,聖誕篇

話說我不自覺又打左咁多字,不如呢篇感想當今日既文啦好唔好?

幫你戒打機咋
加油,好文嚟,支持你
肥衡 又想同呀Sir玩嘢?
肥衡 又想同呀Sir玩嘢?

不過由第一個po追到而家 好睇到無嘢講
btw希望你而家能夠比心機面對困難 加油
仆街 live 左
辛苦晒樓主
繼續
好故緊係要支持 thank you sir唔該同學
番幾點工呀?
好多寫 app 公司都番 10半或11點
唔知點解 IT 狗大部分都係愈夜愈精神
樓主想問下 其實入面有無人係同呀SIR係FD左
之後係真係返黎探下呀SIR
「一 !」

空地上,飄蕩著佢打數既回音

「二 !」

好戲要來了!

小二, 一碟上好的花生 !

正當我以為會聽到"三"既時候

係唔係越拉落就越驚我玩野呢?

死肥衡
開定新post 喇喂
多謝子倫sir ~

多謝戈sir ~

多謝君實sir ~

回音, 在這個大嶼山中, 在這個沙咀內飄蕩了一會.

S

總人數二十

all correct sir

唉 好感動...
話說,其實我追左呢個故咁耐,都睇左大部分你問我答。
基本上好多人出返去可以改過自新既,都係因為有可以支撐到自己既屋企人同真兄弟。
但其實呢個世界都有好多家庭有問題,本身就擁有得比其他人少既人,不知不覺撈左黑,又有邊個可以支撐到佢地,唉…

講完,唔識解決...
thank you sir 唔該同學
話說,其實我追左呢個故咁耐,都睇左大部分你問我答。
基本上好多人出返去可以改過自新既,都係因為有可以支撐到自己既屋企人同真兄弟。
但其實呢個世界都有好多家庭有問題,本身就擁有得比其他人少既人,不知不覺撈左黑,又有邊個可以支撐到佢地,唉…

講完,唔識解決...

個世界其實係最撚巴
加油肥衡
好好睇

肥衡加油,大家慢慢同你玩
http://hk.apple.nextmedia.com/news/art/20140610/18752126
劉馬車當年比人打

竟然會交得出cctv
真係估唔到喎
[少年監獄] 感受沙咀 五
https://lihkg.com/thread/302907/page/1?ref=ios

新post已開

帶上你地既正評去新倉報到啦

另外,幫幫手推爆埋呢個post

唔爆唔出文
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞