[少年監獄] 感受沙咀 Thank you sir Thank you sir

1001 回覆
497 Like 14 Dislike
無啦

呢排我會出少啲 但都會盡量寫

屋企又出事 又要interview好煩

煩請見諒一下吧

一定體諒 加埋
無啦

煩請見諒一下吧

一定體諒 加埋

無事既 加油

慢慢同你玩 呵呵
Thank you sir!唔該同學!
無啦

煩請見諒一下吧

唔使急,
夾硬寫唔好睇仲無謂,
就keep 住呢個質素,
有時間先出

總之個個留哂名,mon 住呢度打數架啦

thank you sir!!唔該同學!!
Thank you sir 1
點解巴打要揀沙咀唔揀rc?
追到Live Lm先
泉新一巴打果篇好多細節位都出得返黎

上面block人果班一定冇係講故台追過故

新會然
無啦

煩請見諒一下吧

慢慢黎 唔洗急 祝你搵到份好工
監房白衫出現既地方只會係女監
或者部份男監既探訪室

其餘全部綠衫
留名!
Good morning sir thank you sir
支持一下
點解次次都係呢啲位停
屋企出咩事
唔好嚇啲同學喎
無啦

煩請見諒一下吧

慢慢黎 唔洗急 祝你搵到份好工

文呢

屌 格式跟足 成段睇晒

佢打數都錯, 係thank you sir 1, thank you sir 2, 一睇就知係流架啦.
其實係咪主任級唔使打人 打人多數散仔?

最低級果啲係2級懲教助理 會唔會無得打人
正常阿sir已經係懲教主任

你以為懲教助理唔係阿sir?
係咪未撚瞓醒啊

主任級係白衫唔會理呢啲野架啦
以上講果啲阿sir應該全部都係員佐級(aoi 同 aoii)
綠衫果堆

其實主任響個故入面有出現過
就係巡監
班阿sir響度問有冇人有投訴果陣

咁一粒花個啲係咪都唔使教倉多數坐office?
認真問想知

分分鐘出冊前先會見到佢

柳記aoii去到處長都係綠衫

一日兩次殺到 總主任/監督差唔多日日都見到佢
一粒兩粒咪跟住後面 點會出冊先見到

你啱 不過處長/directorate係啡衫
如果你講總部落環頭巡監咁梗係會周不時見到
但係head of institution 你估啲犯真係成日見咩
Good afternoon sir thank you sir. 同sir報,好好睇。

Good afternoon sir thank you sir.
終於追曬po

屌 格式跟足 成段睇晒

佢打數都錯, 係thank you sir 1, thank you sir 2, 一睇就知係流架啦.

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞