[少年監獄] 感受沙咀 Thank you sir Thank you sir

1001 回覆
497 Like 14 Dislike
「致親愛既衡仔......................
fuck you bitch 出文呀
(共25*10=250板)」

Btw, 返工時間當住大棚食煙
不過諗返入面嘅情況又真係佢想點就點
不過我明白,體能係呢到真係無得避,而且我又的確肥

我諗起今日下午做既覺悟

唉屌屌屌⋯⋯ 做啦做啦

「One Two ! 1 2 3 4 , 2 2 3 4 , 3 2 3 4………...」

「做完一組先好停啊 ! 加油 !」

「One Two ! 1 2 3 4 , 2 2 3 4 , 3 2 3 4………...」

.
.
.
.
.
.
.
不得不說,前弓後箭呢個動作,真係同急跑步無乜分別

我踹著氣,操到身水身汗

終於做完戈sir交代落既額外分量

「啱嫁啦, 我剛剛入黎,一年班既時候都同你差唔多,係無你咁肥,但體能都係好差, 操多啲, 你就進步嫁啦.」
培傑說

「無錯啊, 肯做,我地就唔會搞你, 比心機」
華利沙既口音,讓人覺得好笑,卻又聽得出真摯

「恩..唔該.」
收到人既鼓勵,真係開心同有動力繼續下去既

那麼現在,就只剩下一智繼續比培傑玩打數

話說 其實一組姐係幾多下
姐係成set動作 例如講緊有4個動作
數一到4234就叫一 組??

無知一問
F5爛啦
有文未呀死肥仔,屌你老母係咪想找板呀
呵呵,等我韻你封信出黎比大家聽
呵呵 吊我地癮
樓豬金翅仆街鳥
呵呵
呵呵
又想我搞鳩你
呵呵 玩野呀嘛 我慢慢同你玩
不過我明白,體能係呢到真係無得避,而且我又的確肥

我諗起今日下午做既覺悟

唉屌屌屌⋯⋯ 做啦做啦

「做完一組先好停啊 ! 加油 !」

.
.
.
.
.
.
.
不得不說,前弓後箭呢個動作,真係同急跑步無乜分別

我踹著氣,操到身水身汗

終於做完戈sir交代落既額外分量

「啱嫁啦, 我剛剛入黎,一年班既時候都同你差唔多,係無你咁肥,但體能都係好差, 操多啲, 你就進步嫁啦.」
培傑說

「無錯啊, 肯做,我地就唔會搞你, 比心機」
華利沙既口音,讓人覺得好笑,卻又聽得出真摯

「恩..唔該.」
收到人既鼓勵,真係開心同有動力繼續下去既

那麼現在,就只剩下一智繼續比培傑玩打數

話說 其實一組姐係幾多下
姐係成set動作 例如講緊有4個動作
數一到4234就叫一 組??

無知一問

每個動作每一下停頓為一拍

每次打數1234 2234姐係每次做4拍

十次四拍。就為之一組
吖 ~ 肥仔 , 你上左一年班仲咁閪既 , 出出下停文 , 我實搞鳩你
寫英文都要找板
親愛既衡仔, 點解你成日都吊我地癮
屌你咩, fuck you, mother fucker,

承為15板
呢度只有衡 sir,你地係咪想衡 sir 唔出文比你地呀!!!
聽日啦
聽日啦

落山果陣話唔會再玩嘢 而家又黎啊嘛
你鐘意玩嘢呀嘛
沙咀d人鬧人係咪有format架
哇屌啊!
你好閪喎
呵呵

嘩肥閪你又玩野呀
呵呵 我實同你玩

笑咗

笑咗

戈sir :呵呵,你上到一年班都仲咁閪,入戲肉先停文,咁抵你啦!找多一倍,500板
(究竟戈sir 隻手斷先定肥仔個屎忽開花先)

承為15板

FUCK YOU
MOTHER FUCKER
呢度4個字
1個字5板.....

承為15板

FUCK YOU
MOTHER FUCKER
呢度4個字
1個字5板.....

粗口字計5板
英文字計5板
有4個英文 共20板
2個粗口字 共10板
總共30大板
踎係度行真係好撚巴
中學去果個乜柒保良局訓練營
要踎係度行運動場十圈2.5公里
之後隻腳真係唔撚洗要
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞